Το Cardhu οικοδεσπότης εξαιρετικών δείπνων
Τα δείπνα πραγματοποιήθηκαν στο Noel και το Feedέλ.
Σε μια ατμόσφαιρα γιορτινή και ζεστή το Cardhu φιλοξένησε δύο μικρά και πολύ οικεία δείπνα (supperclubs) παρέα με δύο υπέροχες προσωπικότητες και έναν ταλαντούχο World Class Bartender.
Η Ευγενία Δημητροπούλου, ο Φώτης Βαλλάτος και ο Αλέξης Σιμωνίδης, World Class bartender 2016 στην Ελλάδα, μεταμορφώθηκαν σε τρεις οικοδεσπότες οι οποίοι, όπως η Helen Cumming, δημιουργός του εμβληματικού ουίσκι, αγκάλιασαν ανοιχτά τους καλεσμένους τους και μοιράστηκαν στιγμές και εμπειρίες που τους συνέδεσαν πραγματικά.
Πρώτη οικοδεσπότης και συνοδοιπόρος του Cardhu, η Ευγενία η οποία με μια άκρως Χριστουγεννιάτικη διάθεση, υποδέχτηκε τους οκτώ καλεσμένους της στο Noel όπου απόλαυσαν ιδιαίτερες γεύσεις, όπως μια περουβιανή σούπα και ένα capelli με μοσχαρίσιο κιμά, συνοδευμένες από τρία εκλεκτά serves –το “Rob Roy & Tonic” για welcome drink με Cardhu 12 Y.O.και κόκκινο βερμούτ,το “Amber Cobbler” που συνόδευσε το δείπνο με Cardhu Amber Rock, Sherry, κόκκινο κρασί και μούρα, και το “Coco-Nuts” για το επιδόρπιο με Cardhu Gold Reserve, sherry, τουρσί ανανά και κεφίρ καρύδας.
Στο δεύτερο ατμοσφαιρικό supper club του ουίσκι Cardhu, ο Φώτης Βαλλάτος, οργάνωσε ένα gentleman’s δείπνο με μικρές festive επιρροές για δώδεκα φίλους και στενούς συνεργάτες. Δημιουργικά πιάτα από την comfort και urban κουζίνα του Feedέλ, όπως χταπόδι kimchi, patanegra και τορτελίνια κόκορα, συνδυάστηκαν ιδανικά με τρία Cardhu serves –το απεριτίφ “Archetype” με Cardhu Amber Rock, κόκκινο βερμούτ, bitter barley και τόνικ, το “Picklesinthe Sour” το οποίο συνόδευσε το δείπνο με Cardhu Gold Reserve, ruby port και ζωμό από φάβα, και το “Blackas Garlic” με Cardhu 12. Y.O., sherry και μαύρο σκόρδο ως επιδόρπιο cocktail.
Τραπέζια γεμάτα χαμόγελα και συζητήσεις, μοιράστηκαν πλούσιες γεύσεις και απόλαυσαν μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και θαλπωρής. Το Cardhuσυνοδοιπόρος στις όμορφες αυτές στιγμές και αυθεντικές εμπειρίες πλαισίωσε άριστα τα εορταστικά δείπνα και ετοιμάζεται πλέον για τα επόμενα.