Κυκλοφόρησε Το 13ο Τεύχος Του Grill

The Grill Magazine #13, Νοέμβριος- Δεκέμβριος 2017

Το χειμωνιάτικο τεύχος και τελευταίο της χρονιάς, το 13ο τεύχος του περιοδικού για τη μαζική εστίαση Grill, κυκλοφόρησε με ένα μεγάλο αφιέρωμα στο Εμφιαλωμένο Κρασί και τη θέση του στην εστίαση. Την κεντρική συνέντευξη του τεύχους δίνει η Λουκία Σοφιανού Marketing Manager της  Belle Meat, μια εταιρεία που γνωρίζει εντυπωσιακή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και αποτελεί φωτεινή όσο και αισόδοξη εξαίρεση μέσα στην κρίση.

 

Στο τεύχος μπορείτε να διαβάσετε επίσης, ένα πολυσέλιδο ρεπορτάζ για την επίδραση που έχει το ολοένα αυξανόμενο κύμα του εισερχόμενου τουρισμού στη μαζική εστίαση ειδικά στο χώρο των ξενοδοχείων και των περιφερειακών εστιατορίων.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε μια συνέντευξη με τον μάγειρα, επιχειρηματία και συγγραφέα Γιώργο Καραγιάννη, ο οποίος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μάστορες του κεμπάπ στην Ελλάδα, άρθρο για το πρόβλημα της σεξουαλικής παρενόχλησης που μετά το Χόλιγουντ χτυπάει τώρα και τον εστιατορικό κλάδο στις ΗΠΑ, αλλά κι ένα άρθρο για τις κύριες τάσεις στη διατροφή και τη γαστρονομία το 2018, έτσι όπως τις διατυπώνει η American Culinary Federation.

Περιεχόμενα του τεύχους

12 NEWS

Ειδήσεις από τη βιομηχανία και το εμπόριο της μαζικής εστίασης

22 ΒΟΟΖΕ

Το μπαρ και η κάβα στη σύγχρονη εστίαση

26 FOOD

Νέα προϊόντα διατροφής και κρεατοσκευάσματα

28 TECH

Τεχνολογίες & μηχανήματα για τους επαγγελματίες της εστίασης

30 GLOBAL

Διεθνή εστιατορικά και γαστρονομικά νέα

32 ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τουρισμός  και μαζική εστίαση: η ζεστή σχέση

Συνέντευξη με τον Γιάννη Ρούσο, υπεύθυνο F&B και restaurant manager, New Hotel, Αθήνα

Παρουσίαση: «Δίκτυο Δήμων των Εκλεκτών Ελληνικών Γεύσεων»

Παρουσίαση:  το σήμα We Do Local

Τα εστιατόρια Ευκάλυπτος και Ανερούσα απογειώνουν τις κουζίνες τους με τοπικά προϊόντα

44 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Λουκία Σοφιανού, Marketing Magager, Belle Meat

48 ΘΕΜΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ

Κρασί και  μαζική εστίαση

52 ΘΕΜΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ

Συνέντευξη με τον καβίστα Θανάση Μελέτη από τη Νέα Σμύρνη

53 ΘΕΜΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ

Συνέντευξη με τους οινοποιούς Βρυνιώτη, Καραμήτρου και Γκίκα

56 ΘΕΜΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ

Συνέντευξη με τον εστιάτορα Νεκτάριο Κεφαλά του Fabrica De Vino

58 ΚΟΥΖΙΝΑ

20 +10 τάσεις Τρόφιμα και εστίαση για το 2018- Οι θέσεις της American Culinary Federation

62 ΑΓΟΡΑ

Vivartia: τουρισμός και νέο concept It’s all Greek

63 ΑΓΟΡΑ

Έρευνα ICAP:  βιοτεχνική αρτοποιία και ζαχαροπλαστική

64 ΑΓΟΡΑ

Συνέντευξη με τον Ανδρέα Τζαβάρα  από το Bistro Εγκώμιο στον Κορυδαλλό

66 MANAGEMENT

Σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης σε εστιατόρια των ΗΠΑ

70 ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

«Κεμπαμπτζίδικον Δια χειρός Γιώργου Καραγιάννη»- συνέντευξη με τον επιχειρηματία, μάγειρα και συγγραφέα

72 ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Από το βιβλίο των Γ.  Καραγιάννη & Γιώργου Μαλλιώρα

74 ΒΙΒΛΙΟ

«Εστίαση: εστιατορική και μαγειρική τέχνη- μπαρ» του  Νίκου Αγγελακόπουλου

You might also like