Κυκλοφόρησε Το 13ο Τεύχος Του Grill
The Grill Magazine #13, Νοέμβριος- Δεκέμβριος 2017
Το χειμωνιάτικο τεύχος και τελευταίο της χρονιάς, το 13ο τεύχος του περιοδικού για τη μαζική εστίαση Grill, κυκλοφόρησε με ένα μεγάλο αφιέρωμα στο Εμφιαλωμένο Κρασί και τη θέση του στην εστίαση. Την κεντρική συνέντευξη του τεύχους δίνει η Λουκία Σοφιανού Marketing Manager της Belle Meat, μια εταιρεία που γνωρίζει εντυπωσιακή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και αποτελεί φωτεινή όσο και αισόδοξη εξαίρεση μέσα στην κρίση.
Στο τεύχος μπορείτε να διαβάσετε επίσης, ένα πολυσέλιδο ρεπορτάζ για την επίδραση που έχει το ολοένα αυξανόμενο κύμα του εισερχόμενου τουρισμού στη μαζική εστίαση ειδικά στο χώρο των ξενοδοχείων και των περιφερειακών εστιατορίων.
Μπορείτε επίσης να διαβάσετε μια συνέντευξη με τον μάγειρα, επιχειρηματία και συγγραφέα Γιώργο Καραγιάννη, ο οποίος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μάστορες του κεμπάπ στην Ελλάδα, άρθρο για το πρόβλημα της σεξουαλικής παρενόχλησης που μετά το Χόλιγουντ χτυπάει τώρα και τον εστιατορικό κλάδο στις ΗΠΑ, αλλά κι ένα άρθρο για τις κύριες τάσεις στη διατροφή και τη γαστρονομία το 2018, έτσι όπως τις διατυπώνει η American Culinary Federation.
Περιεχόμενα του τεύχους
12 NEWS
Ειδήσεις από τη βιομηχανία και το εμπόριο της μαζικής εστίασης
22 ΒΟΟΖΕ
Το μπαρ και η κάβα στη σύγχρονη εστίαση
26 FOOD
Νέα προϊόντα διατροφής και κρεατοσκευάσματα
28 TECH
Τεχνολογίες & μηχανήματα για τους επαγγελματίες της εστίασης
30 GLOBAL
Διεθνή εστιατορικά και γαστρονομικά νέα
32 ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τουρισμός και μαζική εστίαση: η ζεστή σχέση
Συνέντευξη με τον Γιάννη Ρούσο, υπεύθυνο F&B και restaurant manager, New Hotel, Αθήνα
Παρουσίαση: «Δίκτυο Δήμων των Εκλεκτών Ελληνικών Γεύσεων»
Παρουσίαση: το σήμα We Do Local
Τα εστιατόρια Ευκάλυπτος και Ανερούσα απογειώνουν τις κουζίνες τους με τοπικά προϊόντα
44 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Λουκία Σοφιανού, Marketing Magager, Belle Meat
48 ΘΕΜΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ
Κρασί και μαζική εστίαση
52 ΘΕΜΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ
Συνέντευξη με τον καβίστα Θανάση Μελέτη από τη Νέα Σμύρνη
53 ΘΕΜΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ
Συνέντευξη με τους οινοποιούς Βρυνιώτη, Καραμήτρου και Γκίκα
56 ΘΕΜΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ
Συνέντευξη με τον εστιάτορα Νεκτάριο Κεφαλά του Fabrica De Vino
58 ΚΟΥΖΙΝΑ
20 +10 τάσεις Τρόφιμα και εστίαση για το 2018- Οι θέσεις της American Culinary Federation
62 ΑΓΟΡΑ
Vivartia: τουρισμός και νέο concept It’s all Greek
63 ΑΓΟΡΑ
Έρευνα ICAP: βιοτεχνική αρτοποιία και ζαχαροπλαστική
64 ΑΓΟΡΑ
Συνέντευξη με τον Ανδρέα Τζαβάρα από το Bistro Εγκώμιο στον Κορυδαλλό
66 MANAGEMENT
Σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης σε εστιατόρια των ΗΠΑ
70 ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
«Κεμπαμπτζίδικον Δια χειρός Γιώργου Καραγιάννη»- συνέντευξη με τον επιχειρηματία, μάγειρα και συγγραφέα
72 ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Από το βιβλίο των Γ. Καραγιάννη & Γιώργου Μαλλιώρα
74 ΒΙΒΛΙΟ
«Εστίαση: εστιατορική και μαγειρική τέχνη- μπαρ» του Νίκου Αγγελακόπουλου