Η Μέγας Γύρος ενισχύει την ομάδα της

Αναμένεται λανσάρισμα νέων προϊόντων φέτος για λιανική και χονδρική.

Η εταιρεία Μέγας Γύρος ετοιμάζοντας το αναπτυξιακό πλάνο του 2018 με κύριο άξονα το λανσάρισμα νέων καινοτόμων προϊόντων, δημιούργησε νέες θέσεις εργασίας τόσο στην παραγωγή όσο και στη διοίκηση.

 

Τα νέα προϊόντα θα λανσαριστούν το 2018,  έχουν σχεδιαστεί για χονδρικό και λιανικό εμπόριο και θα διατεθούν στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ανάπτυξη της εταιρείας, όπως είναι λογικό, δημιούργησε την ανάγκη για υψηλόβαθμα στελέχη με πολυετή εμπειρία στο χώρο των τροφίμων.

Έτσι, από 1.1.2018 η ομάδα της Μέγας Γύρος ενισχύεται με τις πρόσληψεις δυο έμπειρων στελεχών.  Ο Βασίλης Ευαγγελόπουλος αναλαμβάνει Εντεταλμένος Σύμβουλος της Διοίκησης με ευθύνη την ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων. Έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών σε ανώτερες επιτελικές θέσεις στο χώρο των τροφίμων, σε εταιρείες όπως Meat House, Θράκη και στην Ζούρας Φαρμ.

Ο Γρηγόρης Παντελόπουλος αναλαμβάνει Σύμβουλος Ανάπτυξης του Retail, διευρύνοντας την δυναμική της εταιρείας σε νέα κανάλια διανομής. Στο παρελθόν έχει διατελέσει Διευθυντής Πωλήσεων στην εταιρεία αλλαντικών Π.Γ. Νίκας, όπως και στις εταιρείες Λακωνική Τροφίμων και Κύκλος Τρόφιμα.

You might also like