Η wagamama λανσάρει vegan πιάτα

Και στην Ελλάδα μέσα στο 2018.

Η αλυσίδα ιαπωνικού φαγητού wagamama που έχει πλέον εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, ανακοίνωσε ότι θα εντάξει στο μενού της 29 νέα πιάτα για vegan πελάτες της.

 

Ο επικεφαλής σεφ της εταιρείας Steve Mangleshot, δημιούργησε νέα πιάτα με στόχο να προσεγγίσει το vegan κοινό το οποίο αυξάνεται με ταχύτατους ρυθμούς κι εκτιμάται ότι έχει τριπλασιαστεί, τουλάχιστον στην Αγγλία, κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας.

Μερικά από τα πιάτα που εντάχθηκαν σε αυτό το νέο vegan μενού είναι τα: kare burosu ramen (νουντλς σιταριού με φρέσκα κρεμμυδάκια και άλλα λαχανικά), yasai samla curry (λαχανικά) και yasai steamed gyoza ( λεπτή ζύμη γύρω από λαχανικά στον ατμό που σερβίρονται με σάλτσα).

«Οι vegan πελάτες μας, όπως παλαιότερα οι χορτοφάγοι, νιώθουν την  ανάγκη ‘κοινωνικής ένταξης’  μέσα στην επιχείρησή μας» δήλωσε η εμπορική διευθύντρια των wagamama Emma Woods. Το νέο μενού άρχισε να εντάσσεται στην καθημερινότητα της εταιρείας από το περασμένο φθινόπωρο.

Όσο για την Ελλάδα, η εδώ θυγατρική μας ενημέρωσε ότι τα vegan πιάτα θα ενταθούν στο μενού το 2018, όπως θα συμβεί και σε  άλλα εστιατόρια της αλυσίδας εκτός Αγγλίας καθώς  απαιτείται εύλογο διάστημα προσαρμογής στις απαιτήσεις των νέων πιάτων.

You might also like