Άδεια για μεγαλύτερο Hard Rock Café δόθηκε στο Λονδίνο

Προηγήθηκε 'διαβούλευση' με δήμο, κατοίκους και φορείς.

Το Hard Rock Café σχεδιάζει να ανοίξει ένα ακόμα μεγαλύτερο κατάστημα στο λονδρέζικο Piccadilly Circus, καθώς πρόσφατα πέτυχε να εξασφαλίσει την πολυπόθητη άδεια από τις αρχές που έχουν γίνει πολύ αυστηρές τελευταία.

 

Ο προτεινόμενος χώρος από την εταιρεία έχει εξασφαλίσει μια κατ’ αρχήν αδειοδότηση, θα είναι μεγαλύτερος από το σημερινό και πιο κοντά στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας. Η αίτηση για την αδειοδότηση ήταν ένας ‘πονοκέφαλος’ για την εταιρεία, καθώς η περιοχή στην οποία προβλέπεται το νέο κατάστημα (West End Stress) εμπίπτει σε αυστηρούς περιορισμούς, όσο αφορά τη δημιουργία επιχειρήσεων εστίασης/ ψυχαγωγίας.

Οι περιοριστικοί όροι σε Soho και Piccadilly, έχουν τεθεί από τις δημοτικές αρχές λόγω του υπερβολικού κορεσμού των αδειοδοτημένων παμπ, κλαμπ και εστιατορίων που ήδη δραστηριοποιούνται εκεί..

«Το Hard Rock Café προσφέρει διασκέδαση, φαγητό και ποτά  στο κοινό του Λονδίνου για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες, γι ‘αυτό χαίρομαι που  καταφέραμε με την αίτηση αυτή να ‘προσφέρουμε’ στο κοινό αυτό ένα δεύτερο, μεγαλύτερο κατάστημα στο Λονδίνο»  σχολίασε ο  επικεφαλής του τμήματος χορήγησης αδειών και τυχερών παιχνιδιών της δημοτικής αρχής  Joelson Niall McCann.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν παρθεί η απόφαση έγινε συνάντηση των ενδιαφερομένων επενδυτών με το δημοτικό συμβούλιο του Westminster όπου συζητήθηκαν οι ανησυχίες των κατοίκων· η εταιρεία απέδειξε ότι η νέα θέση εστιατορίου δεν θα προσθέσει φόρτο στην περιοχή.

You might also like