Παγκόσμια Ημέρα Σκωτσέζικου Ουίσκι στις 8/2 από τη Diageo

Επίσημος, παγκόσμιος εορτασμός. Και στην Ελλάδα, φυσικά...

Το Σκωτσέζικο Ουίσκι, θα γιορταστεί με μεγαλοπρέπεια σε κάθε γωνιά της Γης, με σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Σκωτσέζικου Ουίσκι, που έχει θεσπίσει η Diageo, στις 8 Φεβρουαρίου.

 

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου: “Ήδη στη δεύτερη χρονιά της, η συγκεκριμένη μέρα είναι ένας πραγματικός εορτασμός της πολυτιμότερης κληρονομιάς της Σκωτίας, καθώς θεμελιώνει το σκωτσέζικο ουίσκι ως το κορυφαίο στον κόσμο, αλλά και ως το ιδανικό ποτό που μπορεί κανείς να μοιραστεί με μια καλή παρέα σε όλες τις περιστάσεις.Οι εορτασμοί θα φιλοξενηθούν σε σπίτια, μπαρ, κλαμπ και εκδηλώσεις ανά τον κόσμο, καθώς οι γνώστες και οι λάτρεις του ουίσκι θα απολαμβάνουν ένα ποτήρι του αγαπημένου τους ποτού”.

Σημειώνεται ότι τόσο οι πρεσβευτές όσο και οι τοποθεσίες των εορτασμών σε όλο τον κόσμο θα ανακοινωθούν τον Φεβρουάριο. Συγκεκριμένα στη χώρα μας η Παγκόσμια Ημέρα Σκωτσέζικου Ουίσκι θα γιορτασθεί με προωθητικές ενέργειες σε σημεία επιτόπιας κατανάλωσης (bars, café bars κλπ.) καθώς και σε σημεία λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Έτσι, στις 8 Φεβρουαρίου, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να γευθούν το Σκωτσέζικο Ουίσκι με έναν πιο εορταστικό τόνο. Το κοινό που θέλει να απολαύσει αυτήν την εμπειρία θα ενημερώνεται με αναρτήσεις στα social media και ειδικά δελτία Τύπου που θα ακολουθήσουν σύντομα.

You might also like