Η πρώτη ελληνική Triple μπίρα είναι γεγονός. Η κλασσική συνταγή της Marea Double Malt Ale τοποθετήθηκε για ζύμωση και ωρίμανση σε ολοκαίνουρια δρύινα βαρέλια από τη περιοχή του Bordeaux κερδίζοντας επιπλέον αρωματικές και γευστικές διαστάσεις και εντάσεις. Το αποτέλεσμα, η Marea Triple,από την εταιρεία Έλιξη.
Πρόκειται για μπίρα περιορισμένης παραγωγής, πιο συγκεκριμένα 1.200 φιάλες των 330 ml μόλις διατέθηκαν στην αγορά. Ταυτόχρονα, μια νέα συνταγή έρχεται να προστεθεί στη σειρά Delphi. Πρόκειται για την απαστερίωτη, αφιλτράριστη και διπλοζύμωτη Delphi Dark Ale.
Διαθέτει πλούσιο καφέ αφρό και έντονο αρωματικό χαρακτήρα καφέ, καβουρδισμένων ξηρών καρπών και μαύρων φρούτων, που συνοδεύονται από την υποστηρικτική τροπική έκφραση του λυκίσκου. Το απαλό της σώμα και η δυναμική, μακριά, σοκολατένια της επίγευση τη καθιστούν μια πολύ εύκολη και συνάμα ιδιαίτερη μαύρη μπίρα.
Φωτογραφίες: Marea/Facebook.