Ξεκίνησε με φόρα το Hoocut στο κέντρο της Αθήνας

Πέντε σεφ, τέσσερα κρέατα, τυλιχτές πίτες και μπόλικο στυλ.

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα το νέο ψητοπωλείο Hoocut στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης, στο ιστορικό τρίγωνο της Αθήνας , καθώς εκατοντάδες είναι οι Αθηναίοι (κι ορισμένοι χειμωνιάτικοι …τουρίστες ) που το τίμησαν από τις πρώτες κιόλας ώρες της επίσημης λειτουργίας του.
Κείμενο & φωτογραφίες: GrillMag Taste Team

 

Το Hoocut είναι το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα που ξεκίνησαν οι  σεφ Μάνος Ζουρνατζής,  Σπύρος Λιάκος,  Περικλής Κοσκινάς,  Βαγγέλης Λιάκος και  Νίκος Καραθάνος τους οποίους έχουμε γνωρίσει από το εστιατόριο Cookoovaya που δημιούργησαν πίσω από το Hilton.

Στο νέο αυτό σουβλατζίδικο προσφέρονται τέσσερις μικρές τυλιχτές πίτες με ψιλοκομμένα κομματάκια ψημένου κρέατος με ντομάτα και τζατζίκι. Ο πελάτης έχει να διαλέξει ανάμεσα σε χοιρινό, μοσχάρι, κοτόπουλο και προβατίνα (το καλύτερο), κρέατα τα οποία ψήνονται σε grill και στη συνέχεια ψιλοκόβονται. Για τα τυλιχτά οι τιμές κυμαίνονται από 2,20 μέχρι και 2,50 ευρώ (η προβατίνα).

Τα ίδια κρέατα προσφέρονται και σε ανοικτή συσκευασία με (γευστικότατες) πατάτες και σαλάτα σε τιμές που ξεκινάνε από 8 ευρώ.

Το εντυπωσιακό είναι ότι οι πίτες, το κρέας και οι σαλάτες ετοιμάζονται σχεδόν μπροστά στα μάτια των πελατών, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, στο πίσω μέρος του καταστήματος το οποίο, με πρώτη ματιά θυμίζει με σκηνικό θεάτρου.

You might also like