Σήμερα ξεκινάει το ‘Dine Athens Restaurant Week’

Με διοργανωτή την Alpha Bank- μέχρι την 11η Φεβρουαρίου σε 120 εστιατόρια

Ξεκινάει σήμερα 1η Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τη 11η του μηνός η γαστρονομική εβδομάδα της Αθήνας με τίτλο ‘Dine Athens Restaurant Week’ την οποία διοργανώνει για τρίτη χρονιά η Alpha Bank.

 

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να γευτεί ειδικά διαμορφωμένα μενού σε προνομιακές τιμές, σε μια σειρά επιλεγμένα από τους οργανωτές εστιατόρια της Αθήνας.

Στο πλαίσιο του περυσινού 2ου ‘Dine Athens Restaurant Week’, το αντίστοιχο διάστημα του 2017, περισσότεροι από 12.500 Αθηναίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και απήλαυσαν δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας σε 120 επιλεγμένα εστιατόρια και σε ειδικές τιμές.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που κυκλοφόρησε η Alpha Bank για να αναγγείλει το γεγονός, «η ενέργεια είχε πολλαπλά οφέλη για τους συμμετέχοντες φορείς και εστιατόρια λόγω του εκτεταμένου πλάνου δημοσιότητας, καθώς στο πλαίσιο της διοργανώσεως τονώθηκε η εστιατορική κίνηση στην πόλη σε μια off-peak περίοδο και ενισχύθηκαν τα ιδρύματα απόρων μέσω του ‘Μπορούμε’ και του προγράμματος ‘Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη’».

Η Alpha Bank διοργανώνει φέτος για τρίτη χρονιά το Dine Athens από την 1η έως την 11η Φεβρουαρίου 2018, με επιπλέον προσφορές για τους κατόχους καρτών εκδόσεως Alpha Bank. Ειδικότερα, όλα τα εστιατόρια θα προσφέρουν ένα από τα τρία ειδικά διαμορφωμένα μενού, στις προκαθορισμένες τιμές, κατόπιν έκπτωσης 20%, των 15, 30 και 60 ευρώ για όλους, ενώ αποκλειστικά για τους κατόχους καρτών Alpha Bank θα παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10% με τη χρήση της κάρτας τους.

Επιπλέον επιλεγμένα εστιατόρια θα προσφέρουν και lunch menus, στις προκαθορισμένες τιμές των 15 και 30 ευρώ, με επιπλέον έκπτωση 10% για τους κατόχους καρτών Alpha Bank.

Στο πλαίσιο της ‘Dine Athens Restaurant Week’, θα πραγματοποιηθούν και ορισμένες ξεχωριστές εκδηλώσεις γαστρονομίας όπως το Dining Experience@ Varoulko Seaside, στο οποίο ο Λευτέρης Λαζάρου θα δημιουργήσει ένα ειδικό μενού 6 σύνθετων και εκλεπτυσμένων πιάτων με θέμα την ελληνική θαλασσινή κουζίνα για 30 τυχερούς καλεσμένους.Το δείπνο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 20:30, στο εστιατόριο Varoulko Seaside (Ακτή Κουμουνδούρου 54-56, Πειραιάς)

Δείτε τι θα μαγειρέψει ο Λευτέρης Λαζάρου εδώ.

You might also like