Κυκλοφόρησε Το 14ο Τεύχος Του Grill
The Grill Magazine #14, Ιανουάριος- Φεβρουάριος 2018
Κυκλοφόρησε σήμερα, το 14ο τεύχος του περιοδικού για τη μαζική εστίαση Grill, το πρώτο για το 2018. Το τεύχος περιέχει δύο αφιερώματα που αφορούν κάθε επιχειρηματία στον κλάδο της μαζικής εστίασης: α) αφιέρωμα σε “Πίτες, Ψωμάκια κι Αρτοσκευάσματα για τη Μαζική Εστίαση” και β) “Σαρακοστιανά Προϊόντα”. Την κεντρική συνέντευξη του τεύχους δίνει ο Άρης Κάρεϋ, ο δυναμικός οικονομολόγος, πρώην χρηματιστής και νυν επιχειρηματίας του μπέργκερ ο οποίος αυτό το διάστημα αναπτύσσει την αλυσίδα Bullseye.
Στο τεύχος μπορείτε να διαβάσετε επίσης, το δεύτερο μέρος της έρευνας του Grill για τις σχέσεις; τουρισμού- μαζικής εστίασης και την έρευνα που εκπόνησε η PWC για την ελληνική κυβέρνηση, ένα πολυσέλιδο ρεπορτάζ για τις προσπάθειες που καταβάλουν οι εταιρείες μαζικής εστίασης στις ΗΠΑ και την Αγγλία για τη διατήρηση των στελεχών τους, παρουσίαση του νέου εστιατορίου Petit Palais που δημιούργησε ο Μπάμπης Χασομέρης στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και συνέντευξη με τον Αθανάσιο Βλαχόπουλο, ιδιοκτήτη και σεφ του εστιατορίου- μαγειρείου ‘Προκομένες’ στη Γλυφάδα.
Περιεχόμενα του τεύχους
NEWS
Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και τη μαζική εστίαση
ΒΟΟΖΕ
Το μπαρ και η κάβα στη σύγχρονη εστίαση
FOOD
Νέα προϊόντα διατροφής
TECH
Τεχνολογίες & μηχανήματα
GLOBAL
Διεθνή νέα
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τουρισμός και μαζική εστίαση
Η έρευνα της PWC
Βασίλης Βασιλικός, πρόεδρος Ξενοδόχων Αθήνας
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Άρης Κάρεϋ, Bullseye
ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Πίτες, ψωμάκια & αρτοσκευάσματα
Παρουσίαση: Πίτες Ζαφειράκης
Συνέντευξη: Κατερίνα Νένδου- Select
ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Σαρακοστιανά Προϊόντα
Συνέντευξη: Δ. Κοτζαβασίλογλου- ΕΣΚΑΡΚΟΜ
Συνέντευξη: Αντ. Παπαδόπουλος- Mega Frost
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
Άρθρο του Βασίλη Καλπογιάννη για τα φωσφορικά άλατα
ΚΟΥΖΙΝΑ
Στο Beef At Bios Kitchen
ΑΓΟΡΑ
Αθ. Βλαχόπουλος- Προκομενες, Γλυφάδα
MANAGEMENT
Η διατήρηση των εργαζομένων
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Το Καλαμαριώτικο Petit Palais
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Από το βιβλίο του Γ. Καραγιάννη
ΒΙΒΛΙΟ
«Ζακυθινά φαγιά, ψωμιά & γλυκίσματα»