Ο Brian Niccol ως CEO στο τιμόνι της Chipotle

Μετακινείται από τα εστιατόρια Taco Bell της  Yum! Brands.

Η αμερικανική αλυσίδα ταχείας εστίασης Chipotle Mexican Grill ανακοίνωσε ότι ο Brian Niccol αναλαμβάνει από 5ης Μαρτίου διευθύνων σύμβουλος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της. Ο Niccol ήταν μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος της Taco Bell Division, μια αλυσίδα η οποία ανήκει στον μεγάλο όμιλο Yum! Brands. Στο παρελθόν έχει υπηρετήσει σε υψηλές θέσεις ευθύνης στην Proctor & Gamble και την Pizza Hut.

 

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που μπαίνω κι εγώ στην Chipotle, σε αυτό το κομβικό σημείο της ιστορίας της. Νιώθω τεράστιο σεβασμό για το όνομα της Chipotle και τους στόχους της. Το επίκεντρο της δραστηριότητάς της είναι το γευστικό φαγητό το οποίο θα προσπαθήσω να συνδυάσω με μια εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης για τους πελάτες» δήλωσε μετά την ανακοίνωση ο νέος CEO και πρόσθεσε: «Θα επικεντρωθώ επίσης στην αναβάθμιση του πολιτιστικού προφίλ της  Chipotle μέσω της καινοτομίας στο μενού και της ψηφιακής επικοινωνίας. Αυτά θα προσελκύσουν πελάτες, θα το οδηγήσουν και πάλι το εμπορικό σήμα μας στην ανάπτυξη, θα δώσουν αξία για τους μετόχους και θα δημιουργήσει ευκαιρίες για τους εργαζόμενους».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος και ιδρυτής της εταιρείας Steve Ells σχολίασε: «Ο Brian είναι ένα στέλεχος παγκόσμιας κλάσης, που θα φέρει φρέσκια ενέργεια σε όλες τις πτυχές της επιχείρησής μας. Η τεχνογνωσία του στις ψηφιακές τεχνολογίες, τις λειτουργίες των εστιατορίων και το branding τον καθιστούν ιδανικό για την Chipotle καθώς επιδιώκουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία των πελατών μας, να αυξήσουμε τις πωλήσεις και να καταστήσουμε τη μάρκα πιο γνωστή».

Φωτογραφία: Mark Boster / Los Angeles Times.

You might also like