Τα Flocafé Espresso Room, απέσπασαν το βραβείο Best Retail Coffee Store 2017 στο πλαίσιο των Retail Business Awards, για το εμβληματικό κατάστημα στον ιστορικό Πύργο Κηφισιάς.

Η αλυσίδα, η οποία αριθμεί περισσότερα από 60 καταστήματα, συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ πρόσφατα τιμήθηκε για την επιτυχή ανανέωση του concept της στα βραβεία franchise. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου: “Οι σημαντικές αυτές διακρίσεις επιβραβεύουν την εξέλιξη του concept, του οποίου η φιλοσοφία επικεντρώνεται στην προσφορά της απόλυτης εμπειρίας καφέ σε όλους τους πελάτες του. Επιπλέον, αποτελούν σημαντική αναγνώριση της προσπάθειας των ανθρώπων του Flocafé Espresso Room για διαρκή καινοτομία και ανανέωση”.

Η Κατερίνα Παπαγεωργίου, Chief Operating Officer του Ομίλου Εστίασης της Vivartia, παραλαμβάνοντας το βραβείο εξέφρασε την ικανοποίηση της ομάδας του Flocafé Espresso Room γι’ αυτή τη διάκριση αναφέροντας: Το κατάστημα της Κηφισιάς που βραβεύεται σήμερα, αποτελεί ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της ανανέωσης του Flocafé Espresso Room σε όλα τα επίπεδα: προϊοντικά, με διαρκή καινοτομία στην γκάμα του καφέ και κατηγορίες όπως το αγαπημένο brunch, σε επίπεδο εξυπηρέτησης με τη διαρκή εκπαίδευση του εξειδικευμένου προσωπικού μας, και – πάνω από όλα – σε επίπεδο ατμόσφαιρας. Σε ένα κτήριο-ορόσημο, τον ιστορικό Πύργο της Κηφισιάς, συνδυάσαμε αρμονικά την κλασική αρχιτεκτονική του κτηρίου με το concept του Flocafé EspressoRoom, δημιουργώντας ένα κατάστημα που ξεχωρίζει και αποτελεί προορισμό για όλους τους Αθηναίους.”

Η αλυσίδα Flocafé είναι μέλος του Ομίλου Εστίασης της Vivartia. Στη φωτογραφίες στιγμιότυπα από τα περυσινά εγκαίνια του βραβευμένου καταστήματος.