Δειπνοσοφιστήριον Catering: Με Σκαρμούτσο στην κουζίνα του

Συνεργασία με την εταιρεία Δειπνοσοφιστήριον Catering, ξεκίνησε ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος. Με την ευκαιρία της συνεργασίας, η εταιρεία εστίασης και τροφοδοσίας λάνσαρε πρόσφατα τηλεοπτικό σποτ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο executive σεφ.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που μια εταιρεία catering πραγματοποιεί τέτοιου τύπου τηλεοπτική καμπάνια κύρους. Το Δειπνοσοφιστήριον Catering διαχειρίζεται αποκλειστικά τέσσερις χώρους εστίασης στην Αττική, που λειτουργούν όλη την ημέρα.

Πρόκειται για το Museum Restaurant που βρίσκεται στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, τα καφέ – εστιατόρια του Μουσείου Μπενάκη στο Κολωνάκι και στην οδό Πειραιώς 138 και το εντευκτήριο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας (Pierce – Deree – ALBA) στην Αγία Παρασκευή.

Εκτός από τον Δ. Σκαρμούτσο, στο δυναμικό της εταιρείας ανήκει και ο σεφ Jean Louis Capsalas, αμφότεροι μάλιστα διδάσκουν και στη σχολή γαστρονομίας που έχει δημιουργήσει η εταιρεία στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου απέναντι από το Ζάππειο.

You might also like