Απολαυστική Σαρακοστή με νηστίσιμα L’ Artigiano   

Η αλυσίδα ιταλικής κουζίνας L’ Artigiano παρουσιάζει δελεαστικές νηστίσιμες επιλογές για τη  Σαρακοστή.

 

Η  L’ Artigiano προτείνει να απολαύσουμε την πίτσα όπως τη θέλουμε, δηλαδή να δημιουργήσουμε τη δική μας νηστίσιμη πίτσα με τη ζύμη και το μέγεθος της αρεσκείας μας. Επιπλέον, μπορούμε  να συνδυάσουμε τη μεγάλη ποικιλία ολόφρεσκων λαχανικών, τη μοναδική σάλτσα ντομάτα L’ Artigiano και το φυτικό τυρί, ιδανικό για τις μέρες της νηστείας.

Αντίστοιχα, οι πίτσες Agrotica και Vegeteriana, με κυρίαρχα συστατικά το φυτικό τυρί και τα πολύχρωμα λαχανικά με άρωμα Ελλάδας, «λύνουν τα χέρια» στους αναποφάσιστους καταναλωτές.

Ακόμη, για τους πιστούς στην αυθεντική ιταλική πάστα, η L’ Artigiano προτείνει τις διαχρονικές επιλογές Spaghetti Napoli με λαχταριστή σάλτσα ντομάτας και Spaghetti al pesto με γευστικό πέστο βασιλικού, ενώ για τους λάτρεις των εκρηκτικών συνδυασμών προτείνει Spaghetti Gamberetti με πεντανόστιμες γαρίδες, σκόρδο και σάλτσα ντομάτας.

Τέλος, είτε συνοδευτικά στο νηστίσιμο μενού είτε ως κυρίως πιάτο, η δροσερή σαλάτα Divina με  άισμπεργκ, ντομάτα, πολτό ελιάς, κρουτόν και ρίγανη απογειώνει τις γευστικές απολαύσεις L’ Artigiano ακόμα και τη Σαρακοστή.

Πληροφορίες στο https://www.lartigiano.gr

You might also like