Ο Παναγιώτης Μωραΐτης νέος πρόεδρος του ΣΕΕΜΕ

O ΣΕΕΜΕ βράβευσε τις εταιρείες ΙΝΟΜΑΚ, ΟSCAR HELLAS και ΒΑΜΒΑΣ FROST.

Με μεγάλη προσέλευση από τα μέλη του πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης (ΣΕΕΜΕ), η οποία έλαβε χώρα στα Τρίκαλα Θεσσαλίας στις 24 Φεβρουαρίου 2018, προσελκύοντας πάνω από 50 εταιρείες του κλάδου της μαζικής εστίασης από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

 

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν ο απολογισμός της δράσης του 2017, η έγκριση της διαχείρισης του 2017, η ανάλυση θεμάτων που αφορούν το σύνδεσμο και τα μέλη του και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΕΜΕ.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έγιναν βραβεύσεις επαγγελματιών οι οποίοι έχουν συντελέσει στην ανάπτυξη, μακροημέρευση και εξέλιξη ενός κλάδου της ελληνικής οικονομίας με έντονη δυναμική και με μεγάλες εξαγωγικές δυνατότητες.

Μαζική η συμμετοχή στη γενική συνέλευση και τις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης (ΣΕΕΜΕ).

 

Οι βραβευθέντες ήταν:

Οι Σπύρος Χανδρινός, Γιώργος Χανδρινός, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρήγος και Γεώργιος Μπαρμαπρήγος της εταιρείας ΙΝΟΜΑΚ για την πολύχρονη προσφορά τους στον κλάδο εξοπλισμού μαζικής εστίασης.

Ο Στέλιος Σαμαράς της εταιρείας Oscar Hellas για την πολύχρονη προσφορά του στον κλάδο εξοπλισμού μαζικής εστίασης.

Η εταιρεία BAMBAS FROST για την επιτυχημένη προώθηση ελληνικών μηχανημάτων μαζικής εστίασης στο εξωτερικό.

Ο οργανισμός Enterprise Greece για την πολύτιμη συνεισφορά του στην εξωστρέφεια του κλάδου εξοπλισμού μαζικής εστίασης.

Ο Ιωάννης Αυγεράκης, η ήρεμη δύναμη του κλάδου, κόβει την πίτα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης στα Τρίκαλα. Παραδίδει την προεδρεία του ΣΕΕΜΕ στον Παναγιώτη Μωραΐτη.

 

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΕΜΕ

Από τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν αναδείχθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου το οποίο είναι το εξής:

Πρόεδρος: Μωραΐτης Παναγιώτης

Αντιπρόεδρος: Τριανταφύλλου Βενέδικτος

Γραμματέας: Αυγεράκης Λεωνίδας

Ταμίας: Βάγιας Ευστράτιος

Μέλος: Βρεττός Ιωάννης

Μέλος: Ευθυμίου Στέλιος

Μέλος & Εκπρόσωπος Β. Ελάδας- Κιοσίδου Αναστασία.


Στην κεντρική φωτογραφία:  Από αριστερά : Παναγιώτης Μωραΐτης  πρώην Αντιπρόεδρος και ο νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΕΕΜΕ, ο Ιωάννης Αυγεράκης  ο απερχόμενος Πρόεδρος, Ευστράτιος Βάγιας  Ταμίας και Βενέδικτος Τριανταφύλλου  πρώην Γραμματέας και νυν Αντιπρόεδρος.

You might also like