Μπιφτέκι κοτόπουλο: γευστικό και βραβευμένο

Από την Κοτόπουλα Μωραΐτης – Ιωαν. Μωραΐτης& ΣΙΑ ΟΕ

Το βραβευμένο με το χρυσό βραβείο ποιότητας  μπιφτέκι από φρέσκο ελληνικό κιμά κοτόπουλου  είναι  προϊόν εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης που μέσα του έχει ολόφρεσκο μυρωδικό μαϊντανό, φρέσκες λαχταριστές πιπεριές, τρίμμα άρτου και πρώτης ποιότητας  αγνά μπαχαρικά και  καρυκεύματα.

 

Είναι υψηλής πρωτεϊνικής αξίας με χαμηλά λιπαρά, ιδανικό για όσους προσέχουν την διατροφή τους. Τα μπιφτέκια μαγειρεύονται ψητά, τηγανιτά ή στο φούρνο.

Η εταιρεία Μωραΐτη διαθέτει σύγχρονες πτηνοτροφικές μονάδες στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων της Αττικής και ιδιόκτητο πτηνοσφαγείο (ISO 22:000) δημιουργώντας έτσι καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής νωπού και κατεψυγμένου κοτόπουλου έχοντας έτσι τον πλήρη έλεγχο των προϊόντων της  από την παραγωγή έως και την τελική  διάθεση στον καταναλωτή.

Με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, πλήρη  εποπτεία κτηνιάτρων αλλά και την αμέριστη αγάπη και φροντίδα των ιδιοκτητών της,  παράγει ένα σύνολο προϊόντων  που καλύπτει εξ ολοκλήρου την οικογενειακή διατροφή. Προσφέρει στο ευρύ κοινό -εκτός από το ολόκληρο κοτόπουλο και τα  μέρη του ξεχωριστά -μπιφτέκια κοτόπουλο, ρολό κοτόπουλο, κοτομπουκιές πανέ, σουβλάκια, κεμπάπ, ακόμα και έτοιμο γύρο.

Προϊόντα   φτιαγμένα με πολύ φροντίδα, υγιεινά, υψηλής διατροφικής αξίας, γευστικότατα λόγω της φυτικής τους διατροφής. Τηλ.: 210 60 41 761 /  www.moraitis.com.gr

You might also like