Ο Ian Harris σε εκδήλωση του ΣΕΟ

Ο κορυφαίος παράγοντας του εμπορίου οίνων στην Αθήνα (Αίγλη- Ζάππειο) στις 10/3.

Ο Οργανισμός Enterprise Greece και ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου,  θα πραγματοποιήσουν ενημερωτική εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Ian Harris, Chief Executive του Wine & Spirit Education Trust (WSET) και θέμα: «The Challenges of finding profitable Export Markets».

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίγλη Ζαππείου (Prive Hall, 1oς όροφος), το Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 και ώρα 10:00. Θα ακολουθήσει η ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΟ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν σημαντικές εισηγήσεις από παράγοντες του αμπελοοινικού κλάδου και της ευρύτερης αγοράς.

Πιο συγκεκριμένα θα μιλήσουν: ο Ιωάννης Χανιωτάκης, Διευθυντής Ανάπτυξης Εργασιών Αγροτικού Τομέα – Όμιλος Τράπεζας Πειραιώς με θέμα «Συμβολαιακή Τραπεζική: Ένα σύγχρονο εργαλείο χρηματοδότησης του αγροτικού τομέα», ο Σπυρίδων Γεωργιάδης, Sales Unit Manager – Karavias Underwriting Agency με θέμα «Νέο Προϊόν Ασφάλισης Αναγκών Αμπελουργού & Οινοποιού» και θα ακολουθήσει στις 11.00 ο Ian Harris, Chief Executive, Wine & Spirit Education Trust (WSET) με θέμα «The Challenges of finding profitable Export Markets».

Θα απονεμηθεί επίσης τιμητική πλακέτα από το Σύνδεσμο Ελληνικού Οίνου στον Ευτύχιο Βασιλάκη, Αντιπρόεδρο της αεροπορικής εταιρείας Aegean, για τη συνολική προσφορά του στο Επώνυμο Ελληνικό Κρασί.

Φωτογραφία: https://www.wsetglobal.com/ 

You might also like