Από τα φρέσκα ελληνικά κοτόπουλα του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Πίνδος» που εκτρέφονται στον ορεινό όγκο των Ιωαννίνων στην Ήπειρο, φτιάχνεται η Γιαννιώτικη Παραδοσιακή Κοτόπιτα.
Παρασκευάζεται με βάση χειροποίητη συνταγή που μόνο στην Ήπειρο ξέρουν να φτιάχνουν. Το φύλλο είναι χειροποίητο και η γέμιση περιέχει νωπό βρασμένο κοτόπουλο «Πίνδος», φρέσκα κρεμμυδάκια, ρύζι, φρυγανιά, αλάτι, πιπέρι και παρθένο ελαιόλαδο.
Είναι σε κατεψυγμένη μορφή και συσκευάζεται σε δισκάκι του ενός κιλού. Ο χρόνος ψησίματος στο φούρνο υπολογίζεται στα 40 λεπτά. Το 2017 έλαβε χρυσό Βραβείο Ανώτερης Γεύσης στο διεθνή διαγωνισμό του iTQi (Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας).
Τηλ.: 26510 57500-6/ www.pindos-apsi.gr