Παραδοσιακή Γιαννιώτικη Κοτόπιτα από την Πίνδος

Από τα φρέσκα ελληνικά κοτόπουλα του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Πίνδος» που εκτρέφονται στον ορεινό όγκο των Ιωαννίνων στην Ήπειρο, φτιάχνεται η Γιαννιώτικη Παραδοσιακή Κοτόπιτα.

 

Παρασκευάζεται με βάση χειροποίητη συνταγή που μόνο στην Ήπειρο ξέρουν να φτιάχνουν. Το φύλλο είναι χειροποίητο και η γέμιση περιέχει νωπό βρασμένο κοτόπουλο «Πίνδος», φρέσκα κρεμμυδάκια, ρύζι, φρυγανιά, αλάτι, πιπέρι και παρθένο ελαιόλαδο.

Είναι σε κατεψυγμένη μορφή και συσκευάζεται σε δισκάκι του ενός κιλού. Ο χρόνος ψησίματος στο φούρνο υπολογίζεται στα 40 λεπτά. Το 2017 έλαβε χρυσό Βραβείο Ανώτερης Γεύσης στο  διεθνή διαγωνισμό του iTQi (Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας).

Τηλ.: 26510 57500-6/  www.pindos-apsi.gr

You might also like