Ξεκίνησε το Talking Breads στην Πλατεία Εξαρχείων

Μπέργκερ και βουτυράτα σάντουιτς σε ιδιαίτερες γεύσεις και σχήματα.

Το νέο του ταξίδι στη γαστρονομία ξεκίνησε ο επιχειρηματίας Μανώλης Κωνιωτάκης, τον οποίο γνωρίσαμε με το ασιατικό εστιατόριο Freud Oriental στο Κολωνάκι. Στο νέο του ταξίδι συνοδοιπόρος και  σχεδιαστής του μενού είναι ο σεφ Χρήστος Τάχιας, καθώς μαζί έστησαν το Talking Breads,  νέο street food σημείο στην κάτω πλευρά της Πλατείας Εξαρχείων.
Κείμενο & φωτογραφίες: GrillMag Taste Team

 

Σήμα κατατεθέν του νέου γωνιακού καταστήματος είναι τα βουτυράτα ψωμάκια για σάντουιτς που ζυμώνει και ψήνει η ομάδα του Talking Breads (όνομα και λογότυπο παραπέμπουν στο αμερικανικό new wave συγκρότημα), στην ανοιχτή κουζίνα που βλέπουν μπαίνοντας οι πελάτες.

Εμείς πήραμε ένα ωραιότατο Texas Burger από 100% μοσχάρι, μπέικον, καπνιστό τυρί, τηγανιτό κρεμμύδι, iceberg και, φυσικά, BBQ sauce (3,50 ευρώ), φρεσκοκομμένες τηγανιτές πατάτες με τη φλούδα τους (2,20 ευρώ) και το πολύ ιδιαίτερο σάντουιτς Satay με χοιρινό σούβλας, λάχανο, καρότο, φρέσκο κρεμμύδι, κόλιανδρο και Satay sauce (κανονικό/2,90, μεγάλο/ 4,50 ευρώ).

Το Talking Breads βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Σπύρου Τρικούπη και Στουρνάρη, πάνω στην πλατεία Εξαρχείων. Tηλ. 211 183 9731.

You might also like