Πάει για 50 καταστήματα η Arby’s  στην Αίγυπτο

Μεγάλη επένδυση αναμένεται να πραγματοποιήσει η Arby’s Restaurant Group στην Αίγυπτο, καθώς σε συνεργασία με το επενδυτικό σχήμα Vantage Egypt ανήγγειλε τη δημιουργία 50 εστιατορίων στη βορειοαφρικανική χώρα μέσα στο 2018.

 

Η Vantage Egypt είναι ένας ισχυρός τοπικός εταίρος ο οποίος την τελευταία 10ετία δραστηριοποιείται στην αγορά των εστιατορίων αναπτύσσοντας διάφορες αλυσίδες στη μουσουλμανική χώρα, ενώ συνεργάζεται και με τον αμερικανικό όμιλο πίτσας Papa John’s.

Από την άλλη η Arby’s από την Ατλάντα των ΗΠΑ επεκτείνει την παρουσία της στον αραβικό κόσμο καθώς ήδη έχει τοποθετηθεί στην αγορά του Κουβέιτ και της Σαουδικής Αραβίας.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που υποδεχόμαστε την Vantage Egypt στην οικογένεια της Arbys και ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί τους» δήλωσε ο Paul Brown,  ceo της αμερικανικής εταιρείας και πρόσθεσε: «Είναι πολύ έμπειροι στην εστιατορική αγορά και αναμένεται να κάνουν φανταστική δουλειά για τη διάδοση της Arbys στην Αίγυπτο». Η Arby’s πραγματοποιεί πωλήσεις 3,7 δισ. δολάρια.

You might also like