Η Ευβοϊκή Ζύμη λάνσαρε το πρωτοποριακό προϊόν «Κιουνεφέ»

Βασισμένο σε γνήσια Πολίτικη συνταγή

Η Ευβοϊκή Ζύμη ΑΒΕΕ ξεκίνησε δυναμικά τη χρονιά της λαμβάνοντας μέρος έως σήμερα σε τέσσερις   εκθέσεις τροφίμων και ποτών ενώ λάνσαρε κι ένα νέο προϊόν.

 

Πιο συγκεκριμένα συμμετείχε στις παρακάτω εκθέσεις:

  • GULFOOD 18-22 Φεβρουαρίου 2018 στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
  • ΑΡΤΟΖΥΜΑ 24-26 Φεβρουαρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη.
  • FOODEX JAPAN 6-9 Μαρτίου 2018 στο Τόκυο της Ιαπωνίας.
  • FOODEXPO 10-12 Μαρτίου 2018 στην Αθήνα.

Η εταιρεία, στα περίπτερά της φιλοξένησε επαγγελματίες του κλάδου από όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντάς τους όλη την γκάμα των προϊόντων της: παραδοσιακά ζυμαρικά, φύλλα συντήρησης και κατάψυξης και κατεψυγμένα προϊόντα ζύμης, καθώς και νέα καινοτομικά προϊόντα.

Και στις τέσσερις εκθέσεις παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το νέο πρωτοποριακό προϊόν «Κιουνεφέ», βασισμένο σε γνήσια Πολίτικη συνταγή, το οποίο αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό και ενδιαφέρον τόσο από τους επισκέπτες όσο και από τους επαγγελματίες, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που δημοσίευσε η εταιρεία, “Η αποδοχή που είχαν συνολικά, τα προϊόντα από τους επισκέπτες γεννά αισιοδοξία και δημιουργεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη δημιουργία νέων, καινοτόμων, υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας προϊόντων”.

Η παρουσία της Ευβοϊκής Ζύμης ΑΒΕΕ στη διεθνή αγορά και η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση, την κατατάσσουν ανάμεσα στις επιχειρήσεις με μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα και προοπτικές για επιπλέον ανάπτυξη. Επόμενος σταθμός της εταιρείας είναι η FOOD & HOTEL ASIA 24 – 27 Απριλίου 2018 στη Σιγκαπούρη.

You might also like