Ημερίδα της ΠΕΤΕΤ στο Ηράκλειο Κρήτης
Ασφάλεια & ποιότητα τροφίμων στην κουζίνα του ξενοδοχείου & τη μαζική εστίαση.
Ο τομέας κατάρτισης & επικοινωνίας της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων (Π.Ε.ΤΕ.Τ.) αναγγέλλει τον πρώτο κύκλο επιστημονικών ημερίδων στο τομέα της τουριστικής βιομηχανίας.
Η Ένωση ξεκινάει στο Ηράκλειο, με θέμα « Ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων στην κουζίνα του ξενοδοχείου & τη μαζική εστίαση » με τη φιλοξενία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου στην Αίθουσα Καστελάκη, το Σάββατο 21/4/2018, 11.00-18.00.
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, «Οι τεχνολόγοι τροφίμων μπορούν να συμβάλουν δημιουργικά στην Ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων και στον τουρισμό και ξεκινούν μια τέτοια πρωτοβουλία στην πιο εμβληματική για τον τουρισμό Ελληνική Γη, την Κρήτη».
Δείτε εδώ: Πρόγραμμα Ασφάλεια Τροφίμων