Θάλαμοι– ψυγεία ξηράς ωρίμανσης νέας γενιάς Lo Stagionatore

Με τους θαλάμους – ψυγεία ξηράς ωρίμανσης νέας γενιάς Lo Stagionatore  οι επαγγελματίες που ασχολούνται με το κρέας και την εστίαση εξασφαλίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Πολλοί διατείνονται ότι γνωρίζουν την ξηρά ωρίμανση εφαρμόζοντας τεχνικές αμφίβολης υγειονομικής ασφάλειας. Οι επαλοιφόμενες επιφάνειες από ηλεκτροστατική βαφή καθώς και οι πλάκες αλατιού αντικαθίστανται με τους νέους και καινοτόμους θαλάμους Lo Stagionatore διαφυλάττοντας την υγιεινή του προϊόντος και εξασφαλίζοντας τις απαραίτητες βιοχημικές διεργασίες στις οποίες υπόκεινται τα προϊόντα.

Τα κομμάτια του κρέατος αποθηκεύονται χωρίς προστατευτικό περίβλημα σε πλήρως ελεγχόμενο περιβάλλον, θερμοκρασίας, ψύξης, ποσοστιαίας υγρασίας και αερισμού γεγονός που επιτρέπει τις κατάλληλες ενζυματικές και βιοχημικές διεργασίες. Το αποτέλεσμα είναι πιο τρυφερό κρέας επιτυγχάνοντας την σύμπτυξη αρώματος και γεύσης.

Η επιστημονική κάλυψη του θαλάμου Lo Stagionatore εξαλείφει το σχηματισμό παθογόνων βακτηρίων επιτρέποντας μόνο την ανάπτυξη συγκεκριμένων ειδών μυκήτων στην εξωτερική επιφάνεια του κρέατος που όχι μόνο δεν «βλάπτουν» αλλά σφραγίζουν τις παραμέτρους που χρειάζεται για την σωστή και επιτυχή ωρίμανση του.

Σαρβανίδης Εξοπλισμοί Κρεοπωλείων: Μοναστηρίου 49/ Τ.Κ. 54627, Θεσσαλονίκη. Τηλ. 2310 780 846/ Fax. 2310 782 171/ [email protected]

You might also like