Θα ‘ροκάρει’ και φέτος το Hard Rock Cafe Athens

Έμφαση στην αγορά του ρούχου και αναζήτηση ευκαιριών σε τουριστικές περιοχές.

Σε φάση ανάπτυξης βρίσκεται η εταιρεία διαχείρισης του καταστήματος Hard Rock Café Athens, στο Μοναστηράκι, η οποία είναι απευθείας θυγατρική της αμερικανικής πολυεθνικής που εδρεύει προς το παρόν στη Φλόριντα. Η εταιρεία, η οποία απασχολεί περίπου 50 άτομα στην Ελλάδα, επιχειρεί εδώ και τρία χρόνια να αναπτύξει και στη χώρα μας ένα σήμα εστίασης/ διασκέδασης/ ένδυσης  με τεράστια αναγνωρισιμότητα παγκοσμίως. Και τα καταφέρνει.
Ρεπορτάζ & φωτογραφίες: Θανάσης Αντωνίου

 

Στην Ελλάδα το κατάστημα του Μοναστηρακίου, το οποίο ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του τον Απρίλιο του 2015,  γνωρίζει συνεχή διψήφια ανάπτυξη και ανάλογη αναμένεται πως θα είναι η οικονομική του επίδοση για τη φετινή χρονιά καθώς η τουριστική σεζόν, στην οποία ποντάρει πολύ το συγκεκριμένο κατάστημα, έχει ξεκινήσει φέτος πολύ νωρίτερα- οι υπεύθυνοι αναμένουν διψήφιο νούμερο ανάπτυξης και για το 2018.

Με τον τζίρο του καταστήματος να προέρχεται κατά περίπου 60%  από τις συλλογές ρούχων και τις πωλήσεις αντικειμένων και αναμνηστικών, είναι φυσικό να εξετάζεται η περεταίρω ανάπτυξη σε αυτή ακριβώς την κατεύθυνση, ενδεχομένως με τη δημιουργία καταστήματος ρούχων- προς το παρόν η εταιρεία δεν επιβεβαιώνει την πληροφορία- ενώ ανοιχτό είναι το ενδιαφέρον της για τοποθέτησή της σε έναν από τους δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς στη νησιωτική χώρα.

 

Το Hard Rock Café Athens αξιοποιεί με κάθε δυνατό και δημιουργικό τρόπο το εκπληκτικό ακίνητο στο οποίο εδρεύει (Αδριανού 52) και στο οποίο υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας εταιρικών εκδηλώσεων στον 1ο όροφό του (απομονωμένος ηχητικά και οπτικά από τους υπόλοιπους χώρους με ικανότητα διοργάνωσης ακόμα και live), ενώ έχει λανσάρει τις Παιδικές Κυριακές: κάθε Κυριακή 12.30-4.30 μ.μ. υπάρχει η δυνατότητα για δημιουργική απασχόληση των παιδιών με τιμή εισόδου και παιδικού γεύματος στα 10 ευρώ.

Η εταιρεία αυτό το διάστημα προωθεί τη νέα συλλογή ρούχων This Is My Style Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018 η οποία θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 3 Ιουνίου 2018.

You might also like