Γεύση Βραζιλίας στη …Νέα Ερυθραία
Το σεμινάριο της Μυρσίνης Λαμπράκη για μια καλή picanha.
Ένα σεμινάριο που τα είχε όλα πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από τη Μυρσίνη Λαμπράκη καθώς περιλάμβανε μάθημα κοπής, ψησίματος αλλά και άμεσης κατανάλωσης μιας picanha.
Επαγγελματίες αλλά και λάτρεις του bbq βρέθηκαν μαζί στο misinicookings_studio και έμαθαν, με τη βοήθεια της Μυρσίνης Λαμπράκης, όλα τα μυστικά για μια καλή picanha, the Brazilian way.
Πως κόβεται; Πως περνιέται στις σούβλες; Πως ψήνεται; Με τι σερβίρεται;
Έχοντας στα χέρια τους, το δικό τους κομμάτι κρέας από black angus και ακολουθώντας τις οδηγίες της Master Grill Chef Μυρσίνης Λαμπράκη, έφτιαξαν τη δική τους picanha την οποία στο τέλος φυσικά και απόλαυσαν γιατί κάθε σεμινάριο στο misinicookings_studio είναι και μια μικρή κρεατοφαγική γιορτή.
Menu
Picanha Rotisserie
Picanha Steak
Λουκάνικα
Σάλτσα Chimichurri
Σαλάτα με ανανά, μάνγκο, ψητές πιπεριές και hot chili sauce Brava
Σαλάτα με κινόα, μυρωδικά και κολοκυθάκι
Παγωτό σοκολάτα Callebaut με καραμελωμένο μπέικον
Κρασί
Μπύρα
Δείτε παρακάτω βίντεο από το σεμινάριο.
Πληροφορίες: Τηλ.: 2106148684, 2110124610
Email: mirsinicookings@gmail.com www.foodvisions.gr/seminar/seminario-picanha