Νέος … Souvlistas στον Άλιμο

Στον όγδοο χρόνο η εταιρεία με επτά πλέον καταστήματα.

Εδώ και δύο μήνες έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του το νέο κατάστημα της αλυσίδας Souvlistas στον Άλιμο, στο παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος του σταθμού Μετρό Άλιμος, ανεβάζοντας τα καταστήματα της αλυσίδας στα επτά.

 

Το κατάστημα λειτουργεί με τη μέθοδο του franchising από τον επιχειρηματία Παναγιώτη Κιούκη, ο οποίος δραστηριοποιείται χρόνια στο χώρο της εστίασης. Ο Souvlistas δουλεύει με κρέατα της εταιρείας Ανδριόπουλος, με πατάτες Lutosa και πίτες Χασιώτη κι έχει αναπτύξει έναν εντυπωσιακά ευρύ κατάλογο στον οποίο ξεχωρίζει η κρέπα με γύρο, ενώ πέρα από τα κλασικά είδη του ψητοπωλείου προσφέρει και μπέργκερ.

Η αλυσίδα Souvlistas μπήκε στον όγδοο χρόνο λειτουργίας της  στην αγορά της μαζικής εστίασης. Στις αρχές του 2010 δημιουργήθηκε το πρώτο κατάστημα Souvlistas στη Λεωφόρο Χαμοστέρνας  και, όπως αναφέρουν οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης: «Η εντυπωσιακή και υπεράνω κάθε προσδοκίας προσέλευση στο πρώτο κατάστημα της αλυσίδας και η αποδοχή του κόσμου, οδήγησε τα Souvlistas στην απόφαση να επεκταθούν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με βασική προϋπόθεση να διασφαλίζονται πρωτίστως η ποιότητα και η όρεξη για δημιουργία, που πρέπει απαραιτήτως να διαθέτουν οι μελλοντικοί δικαιοδόχοι».

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 560, Τηλ.: 211 800 4500, https://www.souvlistas.gr/

You might also like