Ένας πολυβραβευμένος σεφ προτείνει ADORO

Συνεργασία του Έκτορα Μποτρίνι με τις κρέμες γάλακτος και το τυρί κρέμα ADORO.

Η νέα συνεργασία του καταξιωμένου σεφ  Έκτορα Μποτρίνι με τo brand ADORO, έρχεται να «επισημοποιήσει» την προτίμηση του σεφ στις κρέμες γάλακτος και το τυρί κρέμα ADORO, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, ο ιταλικής καταγωγής σεφ, που απαιτεί πάντα το καλύτερο για τα πιάτα του, “δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο σύμμαχο από τα εξαιρετικά προϊόντα Adoro. Τα συγκεκριμένα προϊόντα τού προσφέρουν εγγυημένα το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που επιδιώκει κάθε φορά και στα γλυκά και στα αλμυρά πιάτα του”.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, ο Εκτ. Μποτρίνι θα συμμετάσχει στις διαφημιστικές εκστρατείες για τις κρέμες γάλακτος και το τυρί κρέμα ADORO, ενώ βίντεο με συνταγές και συμβουλές του διάσημου σεφ θα φιλοξενούνται στο νέο, ανανεωμένο online «σπίτι» της ADORO, το www.adorocreams.gr, μαζί με έξυπνα tips για τη χρήση των προϊόντων ADORO.


Τα προϊόντα της οικογένειας ADORO εισάγονται στην Ελλάδα από την Όπτιμα, στο χαρτοφυλάκιο της οποίας περιλαμβάνονται brands, όπως Ήπειρος, Λογάδι, Λεβέτι, Dirollo, Kerrygold, Ταλαγάνι κ.ά. 

You might also like