H τέχνη των ιταλικών ζυμαρικών από την Accademia Pizzaioli

Σεμινάριο για τα 'μυστικά' των ιταλικών συνταγών με ζυμαρικά και θαλασσινά.

Ένα λαχταριστό σεμινάριο για τα μυστικά συνταγών ιταλικών ζυμαρικών πραγματοποιήθηκε από την Accademia Pizzaioli, τη Σχολή Εκπαίδευσης και Εξειδίκευσης για σεφ και λάτρεις της ιταλικής κουζίνας, ενθουσιάζοντας τους συμμετέχοντες που είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στην τέχνη των ζυμαρικών.

 

Το σεμινάριο με θέμα «Pasta Primi Piatti», που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Accademia Pizzaioli Greece (Μεγ. Αλεξάνδρου 3, Δάφνη) στο πλαίσιο των αυτοτελών σεμιναρίων που προσφέρει η σχολή, επικεντρώθηκε στη δημιουργία μοναδικών συνταγών από ζυμαρικά με λαχταριστά θαλασσινά, εκπλήσσοντας ευχάριστα τους συμμετέχοντες, οι οποίοι ήταν κυρίως επαγγελματίες και επιχειρηματίες εστίασης.

Οι παρευρισκόμενοι εκπαιδεύτηκαν από σεφ που έχουν διακριθεί στο χώρο τους, μαθαίνοντας μυστικά για την τέχνη των ζυμαρικών, ενώ παράλληλα, συμμετείχαν ενεργά στην προετοιμασία και το στήσιμο των ιδιαίτερων ιταλικών πιάτων.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:www.accademia-pizzaioli.gr

You might also like