Ανακοινώθηκε το Burger Fest ’18 στη Θεσσαλονίκη (18-20 Μαΐου)

Το Σεπτέμβριο (14-16) θα γίνει το Αθηναϊκό στο Θησείο.

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για το φετινό  Burger Fest της Θεσσαλονίκης το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της HELEXPO το τριήμερο 18-20 Μαΐου. Ως εκ τούτου, το Αθηναϊκό αδελφάκι του, θα μετατεθεί για τις 14-16 Σεπτεμβρίου, στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, στο Θησείο (τέρμα Ερμού).

 

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές στη σχετική ανακοίνωσή τους: «Στη μεγάλη γιορτή του burger, μαζί με τη μοναδική θαλασσινή αύρα της Θεσσαλονίκης, ετοιμαστείτε να απολαύσετε ανεπανάληπτες γεύσεις που θα προκαλέσουν εκρήξεις απόλαυσης στον ουρανίσκο. Εξάλλου για το μοναδικό γαστρονομικό φεστιβάλ στην Ελλάδα αποκλειστικά αφιερωμένο στο burger, μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια και burger houses της Θεσσαλονίκης, θα σερβίρουν για τρεις ημέρες τις δικές τους ανεπανάληπτες γευστικές προτάσεις».

Στο πρώτο αυτό φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων τα Loco Grill, Grill Bros, The Big Kahuna, Pax Homemade Burgers και Barbeque “Franklyn” Smokehouse.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όπως και στην Αθήνα, το συγκεκριμένο φεστιβάλ, θα έχει πολύ και καλή μουσική από μπάντες που αυτή τη στιγμή συγκροτούν το πρόγραμμα των εμφανίσεων. Μεταξύ αυτών και οι Locomondo, οι Burger Project, Kazoo, ο Τόνι Σφήνος κ.ά.

You might also like