Πρόεδρος και πάλι στον ΣΕΒΙΤΕΛ ο Γρηγόρης Αντωνιάδης

Πρόεδρος  του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποιήσεως Ελαιολάδου (ΣΕΒΙΤΕΛ) επανεξελέγη ο Γρηγόρης Αντωνιάδης,  υπεύθυνος Επικοινωνίας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Ελαΐς Unilever Hellas μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν κατά την  Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Συνδέσμου στις 16/4/2018.

 

Η πλήρης σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΒΙΤΕΛ για την τριετία 1/5/2018 – 30/4/2021 έχει ως εξής:

Πρόεδρος Γρηγόρης Αντωνιάδης EΛΑΙΣ – UNILEVER HELLAS
Α΄  Αντιπρόεδρος Κων/νος Κουτσιούμπης ΚΟΡΕ
Β΄ Αντιπρόεδρος Άρης Κεφαλογιάννης ΓΑΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
Γεν. Γραμματέας Κων/νος Αντωνόπουλος ΜΙΝΕΡΒΑ
Αν. Γεν. Γραμματέας Ανανίας Καραχανίδης ΚΑΡΠΕΑ
Ταμίας Απόστολος Δουζένης ΑΠ. ΔΟΥΖΕΝΗΣ & ΣΙΑ
Αναπλ. Ταμίας Χρήστος Δήμιζας ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΙΖΑΣ
Σύμβουλος – Μέλος Εμμανουήλ Γιαννούλης ΕΛΣΑΠ
Σύμβουλος – Μέλος Ηλίας Ζαβάκος ΝΟΥΤΡΙΑ
Σύμβουλος – Μέλος Ηλίας Κανάκης ΚΑΝΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ & ΣΙΑ
Σύμβουλος – Μέλος Σπυρίδων Τζαβάρας ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΖΑΒΑΡΑΣ

 

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι δράσεις του Συνδέσμου για όλα τα τρέχοντα θέματα του κλάδου, όπως τυποποίηση, εμπορία και εξαγωγές ελαιολάδου, προβολή και προώθηση τυποποιημένου ελαιολάδου, ενώ συζητήθηκαν και οι προοπτικές του προϊόντος αλλά και του κλάδου για τα επόμενα χρόνια.

O  ΣΕΒΙΤΕΛ, προκειμένου να συμβάλλει στην στήριξη της επιχειρηματικής δράσης των Μελών του, την προώθηση των εξαγωγικών τους δραστηριοτήτων και την ενίσχυση της αναπτυξιακής τους πορείας και προοπτικής, θα εντείνει τις προσπάθειές του για την ενημέρωση, προβολή και προώθηση του επώνυμου Ελληνικού Ελαιολάδου, εντός και εκτός της χώρας.

Τέλος, θα ενταθούν οι προσπάθειες στο πλαίσιο και της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ελαιολάδου (ΕΔΟΕ), για την διαμόρφωση μιας κοινά αποδεκτής Εθνικής Στρατηγικής για τον Ελαιοκομικό Τομέα και παράλληλα θα συνεχιστούν οι πιέσεις προς τους ελεγκτικούς φορείς της Πολιτείας για την τήρηση της ισχύουσας νομοθεσίας σε ότι αφορά στη νόμιμη διακίνηση του προϊόντος στην εσωτερική αγορά.


Στην κεντρική φωτογραφία, ο Γρηγόρης Αντωνιάδης σε βήμα συνεδρίου, τον Δεκέμβριο του 2017 για το ελληνικό ελαιόλαδο στη μαζική εστίαση.

You might also like