Στην Ελλάδα η αμερικανική αλυσίδα «Buffalo Wings & Rings»

Μέχρι τα τέλη του μήνα θα είναι έτοιμο το πρώτο κατάστημα της αμερικανικής αλυσίδας εστίασης Buffalo Wings & Rings η οποία φέρνει μαζί της όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις ένα νέο  concept διασκέδασης. Το κατάστημα θα λειτουργήσει στη Νέα Ερυθραία.

 

Πρόκειται για αλυσίδα η οποία βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης και πραγματοποιεί επενδύσεις σε διάφορες χώρες, συνδέοντας την εστίαση με την τηλεθέαση αθλητικών θεαμάτων στους χώρους της, στους οποίους είναι τοποθετημένες πολλές οθόνες συντονισμένες σε αθλητικά δίκτυα.

Το κατάστημα θα διαχειριστεί η εταιρεία Buffalo Wings & Rings Ελλάδας και τη διαχείριση θα έχει ο Γιώργος Χόφμαν επιχειρηματίας που έχει συμμετάσχει και σε άλλα εστιατορικά σχήματα κατά το πρόσφατο παρελθόν (TGI Friday’s, Napolitivo).

H Buffalo Wings & Rings έγινε παγκοσμίως γνωστή από τις φτερούγες κοτόπουλου που αποτελεί το σήμα-κατατεθέν πιάτο της, ξεκίνησε το 1984 από το Μπάφαλο της Νέας Υόρκης και σήμερα προσφέρει εκτός από φτερούγες, μπέργκερ, γύρο, σάντουιτς και σαλάτες.

Από το 2005 άρχισε να αναπτύσσεται μέσω franchise και σήμερα διαθέτει 60 καταστήματα παγκοσμίως. Το 2016 είχε ανακηρυχθεί από το περιοδικό Franchise Business Review ως ένα από τα 40 καλύτερα concept για Food Franchise. Το 2017 η εταιρεία ξεπέρασε για πρώτη φορά των όριο των 100 εκατ. δολαρίων σε πωλήσεις ενώ για το το 2018 η εταιρεία αναμένει περεταίρω αύξηση των πωλήσεών της κατά 10% και άλλα 10 νέα franchise καταστήματα.

Στη φωτογραφία ένα τυπικό κατάστημα της αλυσίδας Buffalo Wings & Rings.

You might also like