Γαστρονομικές αφίξεις στο συγκρότημα Costa Navarino

Perovino και KOOC - Taverna Secrets, ζεσταίνουν τις κουζίνες τους

Δύο νέοι χώροι εστίασης πραγματοποιούν εγκαίνια αυτό το διάστημα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino, πιστοποιώντας το ενδιαφέρον του για υψηλού επιπέδου προσφορά γαστριμαργικών υπηρεσιών.Το γευστικό ταξίδι στο Navarino Dunes της Costa Navarino εμπλουτίζεται  με νέες αφίξεις στις αρχές Ιουνίου.

 

Το εστιατόριο Perovino (κεντρική φωτογραφία) παρουσιάζει μια νέα γαστρονομική προσέγγιση, με πιάτα που μοιράζεται η παρέα, σε μοναδικούς συνδυασμούς που περιλαμβάνουν live cooking. Με την καθοδήγηση του Executive Chef Άγγελου Καλλιντέρη και των συνεργατών του, τον Executive Sous Chef Γιώργο Κωστή και τον Executive Pastry Chef Γιάννη Βλασίου, η ομάδα του Perovino θα υποδέχεται pop-up chefs μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο, εμπλουτίζοντας το μενού με τις δικές τους προτάσεις. Μαζί, θα αναδείξουν το δημιουργικό συνδυασμό των φρέσκων τοπικών υλών, με επιρροές από τη μεσογειακή κουζίνα.

Το Μάιο ξεκινά το KOOC – Taverna Secrets. Με επικεφαλής τον πολυβραβευμένο σεφ Χρύσανθο Καραμολέγκο,  παρουσιάζει μεστή μεσογειακή κουζίνα με επιρροές από Δύση και Ανατολή, αξιοποιώντας τοπικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας. Ο Σεφ και η ομάδα του επαναπροσδιορίζουν τις ελληνικές- μεσογειακές γεύσεις και αναδεικνύουν την πλούσια γαστρονομική παράδοση στη σύγχρονη εποχή.

You might also like