Ζυθοποιία Χίου: Μια νέα καπνιστή μπίρα …BBQ

Ο Μάνος Ναζλίδης και η Ζυθοποιία Χίου παρουσίασαν μια νέα καπνιστή μπίρα, την Chios Beer BBQ (Barbeque), ιδανική για φαγητά που έχουν έντονες γεύσεις.

 

Όπως ενημερώνει ο παραγωγός, “αυτό που καπνίζεται, με παραδοσιακή μέθοδο σε ξύλα οξιάς, είναι η βύνη που χρησιμοποιεί για την παραγωγή της. Και αφού η μπίρα ωριμάσει στις δεξαμενές για τέσσερις εβδομάδες τα αρώματα του ξύλου ξεπροβάλλουν σε κάθε γουλιά”.

Εμφιαλώνεται αφιλτράριστη και απαστερίωτη σε περιορισμένη ποσότητα (αλκοόλ: 6,2 %). Όπως και οι άλλες καπνιστές η Chios Beer BBQ είναι χειμωνιάτικη κατά κύριο λόγο και μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει πιο σκληρά ποτά τις κρύες νύχτες. Επίσης συνδυάζεται με φαγητά που έχουν έντονες γεύσεις.

Διατίθεται σε συσκευασία φιάλης 330 ml. Μέσα στα άμεσα σχέδια της επιχείρησης είναι και οι εξαγωγές εκτός Ελλάδος και πιο συγκεκριμένα στη γειτονική Τουρκία.

You might also like