Χρονογραφική: νέα συνεργασία με την G-Logic

Αφορά παροχή ολοκληρωμένης λύσης στη βιομηχανία και τον επαγγελματία.

Σε νέα στρατηγική συνεργασία προχώρησαν οι εταιρείες Χρονογραφική και G-Logic με αντικείμενο την παροχή ολοκληρωμένης λύσης στη βιομηχανία και στον επαγγελματία.

 

Οι δυο εταιρείες, αφού κατόρθωσαν να υλοποιήσουν τη σύνδεση της ολοκληρωμένης πλατφόρμας Terra ERP της G-Logic με τα ζυγιστικά συστήματα της Χρονογραφική, έρχονται να δώσουν μοναδικές λύσεις στη βιομηχανία και στον επαγγελματία, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες μηχανογράφησης και εξοπλισμού.

Το ολοκληρωμένο σύστημα μηχανογράφησης Terra ERP, καλύπτει πλήρως όλους τους τομείς μιας επιτυχημένης επιχείρησης και περιλαμβάνει: εμπορική διαχείριση, γενική λογιστική, ιχνηλασιμότητα, κοστολόγηση παράγωγης, CRM, WMS, HR, εφαρμογή παραγγελιοληψίας για smart phone και tablets, διαχείριση μηχανών, ποιοτικός έλεγχος και BI.

Τα ζυγιστικά συστήματα της Χρονογραφικής περιλαμβάνουν αυτόματες μηχανές ζύγισης και επικόλλησης ετικέτας, επιτραπέζιους, εναέριους και επιδαπέδιους ζυγούς, ελεγκτές βάρους και πλήρη σειρά αυτόματων εκτυπωτικών συσκευών.

Ο τελικός πελάτης με την παραπάνω λύση συνεργασίας εξασφαλίζει την απόλυτη  συνεργασία του εξοπλισμού του με το λογισμικό Terra ERP, παρέχοντας του αξιοπιστία, οικονομία και ευελιξία καθώς και τον πλήρη έλεγχο της εμπορικής και παραγωγικής του διαδικασίας.

Χρονογραφική

Iδρύθηκε το 1974, παρέχοντας αξιόπιστες λύσεις υψηλής τεχνολογίας στη λιανική και βιομηχανική ζύγιση. Έχει ήδη στο ενεργητικό της πάνω από 500 εγκατεστημένες εφαρμογές σε εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις.

G-Logic

Από το 1999 διαθέτει προηγμένες ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής, με πλήρη υποστήριξη. Ο στόχος της είναι να προσφέρει καινοτόμες ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης με δυνατότητα λειτουργίας από οποιαδήποτε συσκευή (Η/Υ, Tablet, SmartPhone).

You might also like