Ο αυθεντικός ισπανικός φούρνος Josper από την Βαρανάκης

Για την ελληνική επαγγελματική αγορά, σε διάφορα μεγέθη.

Διαθέσιμος αποκλειστικά στην ελληνική επαγγελματική αγορά, από την εταιρεία Βαρανάκης  Α.& Δ. ΟΕ, είναι ο αυθεντικός εξειδικευμένος ισπανικός φούρνος Josper.

 

Είναι ο 1ος φούρνος ξυλοκάρβουνου, με παγκόσμια πατέντα, βραβευμένος από το European Patent Office. Ιδανικός για ιδιαίτερα μενού και κουζίνες όπως αργεντίνικη, βραζιλιάνικη, κατάλληλος για ξενοδοχεία, Steak House, Tapas bar, Bistro κ.ά.

Κατασκευασμένος εξωτερικά από ανοξείδωτο ατσάλι και εσωτερικά από μαντέμι δημιουργώντας μια πηγή θερμότητας που φτάνει έως και 560ο C. Ο συνδυασμός της δεξιοτεχνίας και της τεχνολογίας στην διαδικασία κατασκευής, εγγυάται ότι ο φούρνος μπορεί να δουλεύει με μια σταθερή θερμοκρασία μεταξύ 250 και 350ο C καθ’ όλη την διάρκεια της λειτουργίας του.

Η ποιότητα του Josper επιβεβαιώνεται με τις πιστοποιήσεις CE, UL, NSF, GOST… και με τη συμμόρφωσή του με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ασφάλειας. Η ιδιαιτερότητα του φούρνου είναι η ξεχωριστή μυρωδιά καπνιστού που προσδίδει θωρακίζοντας παράλληλα τα αρώματα και τις γεύσεις των προϊόντων. Είναι κατάλληλος για το ψήσιμο όλων των τροφών (κρέας, ψάρια, αβγά κ.ά.) ακόμη και των πιο ευαίσθητων όπως θαλασσινά και λαχανικά.

Θεμελιώδη χαρακτηριστικά της τεχνολογίας Josper είναι ο έλεγχος της έντασης της καύσης μέσω της εξαγωγής αέρα (τάμπερ), η προστασία από τις σπίθες (firebreak), η ρύθμιση του οξυγόνου εισαγωγής (τάμπερ) και η ομοιογενή κατανομή του οξυγόνου. Διατίθενται μεγέθη φούρνων ανάλογα τις ανάγκες του κάθε χώρου, σε συνδυασμό με θερμοθάλαμο ή ερμάριο ή βάση, και με επιλογή χρωμάτων της πόρτας ανάλογα το design του χώρου.

You might also like