Το NESTEΑ επέστρεψε με μία νέα συνταγή

Το παγωμένο τσάι NESTEΑ επέστρεψε με μία νέα συνταγή με εκχύλισμα από ποιοτικά φύλλα τσαγιού της περιοχής Nilgiri της Ινδίας και γιόρτασε αυτή την άφιξή του στην Αθήνα σε μία ξεχωριστή γιορτή δροσιάς και φρεσκάδας σε μια μικρή όαση, στο Black Duck Garden, τον κήπο του Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών.

 

Το νέο παγωμένο τσάι NESTEA έκανε την επανεμφάνισή του δίπλα στη φύση, στον ωραιότερο κήπο της Αθήνας καλώντας όλους τους φίλους και εκπροσώπους των media να δοκιμάσουν τις δύο νέες υπέροχες γεύσεις, λεμόνι για τους πιο «κλασικούς» και ροδάκινο για όσους επιθυμούν μια ζουμερή γλυκύτητα στη γεύση.

Φύλλα NESTEA κατέκλεισαν ολόκληρο τον κήπο ενώ τα NESTEA λεμόνι και NESTEA ροδάκινο, μετέφεραν όλους τους καλεσμένους σε έναν μικρό παράδεισο δροσιάς και χαλάρωσης με τη νέα σύνθεση, να προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση αναζωογόνησης και ευεξίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Στέλιος Βυτογιάννης, Εμπορικός Διευθυντής της Foodrinco του Ομίλου Βυτόγιαννη που έχει αναλάβει τη διανομή του προϊόντος, δήλωσε «Το NESTEA ως brand το γνωρίζουμε ήδη αλλά.. το NESTEA άλλαξε! Νέα Γεύση, Νέα Συνταγή!» και παρουσίασε τη φιλοσοφία γύρω από τη νέα συνταγή του NESTEA αλλά και το νέο διαφημιστικό spot που μας μεταφέρει ‘Back To Essentials’.

Το νέο δροσιστικό ρόφημα της πόλης, με λιγότερα συστατικά χωρίς τεχνητές χρωστικές και συντηρητικά, φυσικά αρώματα, στέβια και λιγότερη ζάχαρη μόλις έφτασε και… είναι εδώ για να το ανακαλύψετε!

You might also like