Νέα σεμινάρια στην Accademia Pizzaioli

Παραδοσιακές συνταγές και κλασική πίτσα- Τρίτη 29 Μαϊου.

Ένα λαχταριστό πρόγραμμα σεμιναρίων ξεκινά στην παγκοσμίου φήμης Ιταλική Σχολή μαγειρικής τέχνης Accademia Pizzaioli και σας αναμένει για να ανακαλύψετε τα μυστικά της γνήσιας ιταλικής κουζίνας, ξεκινώντας με παραδοσιακές συνταγές και κλασική πίτσα.

 

Η φημισμένη σχολή για chef και λάτρεις της ιταλικής γαστρονομίας, Accademia Pizzaioli, διοργάνωσε ήδη την Τρίτη 22 Μαΐου το αυτοτελές σεμινάριο “Primi Piatti – Cucina Tradizionale Italiana”, όπου οι συμμετέχοντες έμαθαν βήμα προς βήμα από τον chef Angelo Genovese  10 κλασικές ιταλικές συνταγές, με γεύσεις και αρώματα από πόλεις της Ιταλίας σε Βορρά και Νότο.

Επιπλέον, την Τρίτη 29 Μαΐου θα διεξαχθεί άλλο ένα σεμινάριο με θέμα πώς παρασκευάζεται σωστά η αυθεντική ιταλική Pizza Classica και η Pizza in Pala alla Romana.

Μέσα σε 6 ώρες θα γνωρίσετε τις  πρώτες ύλες, τις μεθόδους παρασκευής, την ωρίμανση ζυμαριού, μυστικά για τις πιο επιτυχημένες σάλτσες, το άνοιγμα ζύμης και πολλά άλλα. Στο τέλος των σεμιναρίων δίδονται οι συνταγές τους, όπως και η βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες :www.accademia-pizzaioli.gr

You might also like