Ζαφειράκης: Πίτες όπως παλιά

Αλεύρι, νερό, μαγιά, μια πατροπαράδοτη συνταγή και όραμα. Αυτά είναι τα υλικά για να δημιουργηθεί μια μεγάλη εταιρεία στο χώρο της αρτοποιίας και συγκεκριμένα στη ζύμη πίτας για σουβλάκι. Η Ζαφειράκης Food Service.

 

Ο παππούς των σημερινών ιδιοκτητών, ο Ανδρέας Ζαφειράκης ήρθε στην Ελλάδα πρόσφυγας το ‘22, διασώζοντας την πατροπαράδοτη συνταγή για Μικρασιάτικη πίτα. Με αυτή τη μοναδική συνταγή, με μεράκι και πολλή δουλειά, έβαλε τα θεμέλια για μια μεγάλη και σύγχρονη επιχείρηση.

Τη σκυτάλη πήρε στα χέρια του ο Περικλής Ζαφειράκης, που δημιούργησε την πρώτη μονάδα παραγωγής στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής. Στην πορεία του χρόνου η εταιρεία μεγάλωσε ακόμα περισσότερο και εξελίχθηκε στην Ζαφειράκης Food Service.

Η εταιρεία επεκτάθηκε σε νέες εγκαταστάσεις και ανανέωσε τον στόλο των φορτηγών-ψυγείων που διαθέτει, εξασφαλίζοντας αξιοπιστία και ποιότητα σε όλα τα βήματα, από τον πάγκο ζύμωσης μέχρι το πιάτο του καταναλωτή.

Παράλληλα το αντικείμενο της επιχείρησης διευρύνεται στην τροφοδοσία του κλάδου εστίασης, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων εκλεκτής ποιότητας. Ταυτόχρονα, υιοθέτησε τα πλέον σύγχρονα στάνταρ καθετοποιημένης παραγωγής και εφάρμοσε τις απαιτήσεις του πρότυπου διασφάλισης ποιότητας ISO 22000:2005 με τον φορέα πιστοποίησης TÜV Austria Hellas.

Όλα αυτά τα χρόνια, η Ζαφειράκης απέκτησε μια μοναδική γνώση του χώρου της πίτας και της εστίασης γενικότερα. Έτσι, σήμερα μπορεί να εγγυηθεί την ικανοποίηση των πελατών της με άριστη ποιότητα προϊόντος, αξιοπιστία και παροχή ανώτερης ποιότητας τροφίμων, για μια μακροχρόνια, σταθερή και αμοιβαία ωφέλιμη σχέση συνεργασίας.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι άνθρωποι της Ζαφειράκης, «Εδώ και οκτώ δεκαετίες εμπλουτίζουμε την παραδοσιακή επιχειρηματική συνταγή. Μεγαλώνουμε χωρίς να ξεχνάμε τις ρίζες μας, προσφέροντάς στην ελληνική αγορά του σήμερα ‘Πίτες όπως παλιά’».

Ζαφειράκης Food Service A.E. Τηλ: 210-2514 518. www.piteszafirakis.gr. Email: [email protected]

You might also like