Η γκάμα των κυρίως πιάτων περιέχει ευφάνταστες συνταγές όπως κοτόπουλο με σάλτσα teriyaki και πουρέ από φρέσκες πατάτες, κριθαρότο λαχανικών και ψητή πέρκα με ζεστή πατατοσαλάτα, αλλά και πιο παραδοσιακές όπως μπριάμ, γίγαντες φούρνου και σπανακόρυζο. Και βέβαια, προσφέρει και πιο “light” επιλογές όπως μπιφτεκάκια κοτόπουλου ή σολομό στη σχάρα με λαχανικά ατμού.

Η φαντασία δεν λείπει και από το μενού των σαλατών, με συνταγές όπως η πράσινη σαλάτα με μανούρι, cranberries και dressing από ρόδι ή η σαλάτα με φακές, τόνο, κάπαρη και ελιές. Όλες οι συνταγές προετοιμάζονται καθημερινά με φροντίδα, χρησιμοποιώντας επιλεγμένα kai ποιοτικά υλικά, με γνώμονα πάντα τη γεύση και την ισορροπία.

Πλέον η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και το Σάββατο, ενώ το ωράριο λειτουργίας είναι από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6:30 το απόγευμα. Το menu forky θα διανέμεται  μέσω του ευρύτατου δικτύου διανομής της Goody’s, ώστε να καλυφθεί το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής, ενώ σύντομα η υπηρεσία θα επεκταθεί και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.