Το Beefbar on the Coast ήρθε στη Μύκονο

Διεθνές εστιατόριο για τους λάτρεις του κρέατος.

Μετά το Μονακό, το Χονγκ-Κονγκ, το Μεξικό, τις Κάννες, το Ντουμπάι και τη Βουδαπέστη, το Beefbar on the Coast άνοιξε τις πόρτες του στο νησί της Μυκόνου στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη και υπόσχεται να γίνει το απόλυτο hot-spot του νησιού.

 

Το μενού που έχει επιμεληθεί η ομάδα του Beefbar on the Coast, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. Οι πλούσιες γευστικές εκπλήξεις έχουν ως βάση τις ελληνικές – μεσογειακές γεύσεις με επιρροές από τα γειτονικά νησιά και την αναγέννηση των κλασικών ελληνικών πιάτων.

Όλα τα παραπάνω παντρεύονται με την «παράδοση» που έχει το Beefbar στις καλύτερες κοπές βόειου κρέατος, που μαγειρεύονται με τον πιο μοναδικό τρόπο και συνδυάζονται με μια εντυπωσιακή επιλογή αποκλειστικών κοπών βασισμένες σε εξεζητημένες πρώτες ύλες όπως το Ιαπωνικό βόειο Kobe ή τα συστατικά των Κυκλάδων.

Το ενημερωμένο bar που δεσπόζει στο χώρο, η πλήρης ανανεωμένη λίστα κρασιών και τα signature cocktails εξασφαλίζουν στον επισκέπτη μια νέα εμπειρία casual dining.

Το Beefbar on the Coast λειτουργεί από νωρίς το μεσημέρι έως αργά το βράδυ, αντανακλώντας μια κοσμοπολίτικη αύρα. Η εξαιρετική τοποθεσία του εστιατορίου, η χαλαρωτική ατμόσφαιρα, η παραλία με τις ξαπλώστρες, η υπέροχη θέα αλλά και η ποιοτική εξυπηρέτηση θα κάνουν σίγουρα όσους το επισκεφθούν να το λατρέψουν.

Beefbar

Δημιουργήθηκε από τον Riccardo Giraudi στο Μονακό το 2005 και η φιλοσοφία του βασίστηκε στην καινοτόμο ιδέα ενός εστιατορίου στο οποίο προσφέρονται οι καλύτερες κοπές βοδινού κρέατος που προέρχονται από όλο τον κόσμο και μαγειρεύονται με τον πιο μοναδικό τρόπο.

To 2014 μάλιστα o Giraudi έγινε ο πρώτος και μεγαλύτερος εισαγωγέας πιστοποιημένου Ιαπωνικού Kobe στην Ευρώπη.

Μέσα σε λίγα μόνο χρόνια το Beefbar στο Μονακό, μετατράπηκε σε θρυλικό εστιατόριο ενώ Beefbar έχουν ανοίξει στο Μεξικό, στη Βουδαπέστη, στο Ντουμπάι, στις Κάννες και στο Χονγκ-Κονγκ το οποίο μάλιστα τιμήθηκε και με ένα αστέρι  Michelin το 2017.

You might also like