‘Πήρε’ και τη Θεσσαλονίκη το The Big Kahuna

Πρώτο στο Burger Fest '18 της Θεσσαλονίκης- το είχε πετύχει και στην Αθήνα.

Το αθηναϊκό εστιατόριο The Big Kahuna ήταν ο μεγάλος νικητής της ψηφοφορίας του κοινού κατά τη διάρκεια του Burger Fest ’18 – Θεσσαλονίκη. Η επιχείρηση η οποία είχε κερδίσει ανάλογο βραβείο και στο αθηναϊκό Burger Fest απέσπασε το 26,21% των ψήφων του κοινού που παρευρέθηκε στο Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης.

 

Το The Big Kahuna κέρδισε και στην κατηγορία του ”Καλύτερου Burger” με το ιδιαίτερα δημοφιλές 65 Napkins το οποίο εικονίζεται στη φωτο που ακολουθεί. Την 2η θέση στο Burger Fest ’18 – Θεσσαλονίκη κατέλαβε το Loco Grill με το 18,95 % των ψήφων και την 3η θέση κατέλαβε Το Κουτούκι Του Νικόλα, με το 17,74% των ψήφων του κοινού.

Το τιμητικό βραβείο στο Burger Fest ’18 – Θεσσαλονίκη απονεμήθηκε στην ομάδα των Goody’s Burger House «για την προσφορά τους στο χώρο της εστίασης εδώ και αρκετές δεκαετίες». Τα Goody’s Burger House ετοίμασαν για την περίσταση το BBQ Pulled Beef αποκλειστικά για το Burger Fest (στη φωτο κάτω).


Στην κεντρική φωτογραφία ο Στέφανος Στεφανίδης (στο μέσο), παραλαμβάνει το βραβείο του από τους διοργανωτές του Burger Fest της Θεσσαλονίκης.

You might also like