Η μπάλα περνάει από το ..στομάχι

Συντονίζονται με …Ρωσία οι Έλληνες εστιάτορες και εταιρείες.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018 συνεχίζεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον στα γήπεδα της Ρωσίας και οι ελληνικές επιχειρήσεις εστίασης επιχειρούν να εκμεταλλευτούν την αγάπη του ελληνικού κοινού για τις μεγάλες τηλεοπτικές μεταδόσεις αλλά και να αντιμετωπίσουν την απίστευτη φετινή γκίνια με τον άστατο καιρό.

 

Διάφορα καταστήματα λανσάρουν αυτό το διάστημα προσφορές που προσπαθούν να φέρουν τους φίλους του ποδοσφαίρου στα καταστήματα εστίασης. Το Hard Rock Cafe στο Μοναστηράκι προσφέρει κάθε βραδιά αγώνων ένα beer bucket από πέντε Fix Hellas στην τιμή των 15 ευρώ.

Το Papa George’s στη Δάφνη έχει φτιάξει τα δικά του ποδοσφαιρικά μπέργκερ με τα ονόματα των τριών κορυφαίων παικτών: Messi Superstar Bugrer, Ronaldo Golden Burger και Neymar’s Spicy Sombrero Burger ενώ προσφέρει και μια κανάτα λίτρου Heineken στα 8 ευρώ.

Όσο για τον Αρίστο, στη Ζησιμοπούλου, στο Παλαιό Φάληρο και το αδελφό κατάστημα Big Boy (μπέργκερ, σάντουιτς, σαλάτες, κοκτέιλ κ.ά.), κυκλοφόρησαν δύο καλαίσθητα προγράμματα των αγώνων του Μουντιάλ έχοντας ενσωματώσει σε κάθε ένα από αυτά ένα αναλυτικό πρόγραμμα αγώνων, ένα μικρό περιοδικάκι για το παγκόσμιο Κύπελλο, τα οποία διανέμονται σε γειτονικές περιοχές.

Το L`Angolo, ένα νέο ιταλικό εστιατόριο στο Γέρακα, καθιερώνει τη ζώνη Sport Time (Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη) και για παραγγελίες κατά τη διάρκεια των αγώνων και προσφέρει με 2 πίτσες (8 τμχ) δώρο 3 μπύρες 330ml, ενώ με 2 μεγάλες πίτσες (12 τμχ), δώρο 4 μπύρες 330ml.

Κάθε μουντιαλικό βράδυ το Buffalo Wings & Rings, το νέο εστιατόριο στη Νέα Ερυθραία και πρώτο της πολυεθνικής εταιρείας στην Ελλάδα μετατρέπεται σε μια …κερκίδα με 31 οθόνες led. Το διάστημα αυτό προσφέρει τα διάσημα wings του στην τιμή των 0,49 ευρώ το τεμάχιο ενώ κάθε Πέμπτη με κάθε μαργαρίτα που επιλέγει ο πελάτης, το κατάστημα  προσφέρει άλλη μια δώρο.

Τέλος υπάρχουν και οι προσφορές αλυσίδων εστίασης για παραγγελία μέσω καρτών, σε συνεργασία με τράπεζες (εξαργύρωση πόντων ή επιστροφή χρημάτων), όπως η προφορά της Pizza Fan σε συνεργασία με την Eurobank και η παρόμοια της Pizza Hut με την Alpha. Ανεξάρτητες επίσης προσφορές έχουν και οι μεγάλες εταιρείες online παραγγελίας πάντα σε συνεργασία με ορισμένα από τα καταστήματα του πελατολογίου τους.

You might also like