Pop Up Grill Event @Steak Alive by Mirsini Lampraki

Σήμερα, Πέμπτη 5 Ιουλίου, στις 20:00, στον Κορυδαλλό.

Η Master Grill Chef Μυρσίνη Λαμπράκη, αυτή τη φορά, στήνει τις ψησταριές της στο Steak Alive στον Κορυδαλλό, στην όμορφη αυλή του νέου κρεατάδικου των δυτικών προαστίων.

 

Με ένα ανατρεπτικό μενού, όπου εκτός από την κλασική Αργεντίνικη picanha από black angus θα απολαύσετε picanha από προβατίνα έτσι όπως μόνο η Μυρσίνη Λαμπράκη ξέρει να φτιάχνει, θα δοκιμάσετε μεδούλι ψητό στα κάρβουνα με νιφάδες horseradish, λουκάνικα από μαύρο χοίρο με φιστίκι Αιγίνης αλλά και παγωτό bitter σοκολάτας με καραμελωμένο μπέικον και πολλά πολλά ακόμα!

Ελάτε να απολαύσετε μια μοναδική κρεατολαγνική εμπειρία σε μια χαλαρή παρεΐστικη βραδιά αφιερωμένη στον βασιλιά της Αργεντινής και τη βασίλισσα της Ελλάδας, που τι τους χωρίζει μεταξύ τους; «μια προβατίνα δρόμος»! Συνοδεία δροσερών cocktails με Bulleit Bourbon από τον bartender Παναγιώτη Μιγκλή και κρασιά Αργεντινής από την HEBE_Argentinean Wineology.

Menu

Σαλάτα με κινόα, τσίλι και ανανά.

Grilled hot corn με βούτυρο chimichurri.

Ταρτάρ από picanha προβατίνας με λιωμένη προβολέτα και αρωματικό λάδι από lime.

Μεδούλι ψητό στα κάρβουνα με νιφάδες horseradish, ζυμωτό ψωμί και σαλάτα ρόκας.

Λουκάνικα από μαύρο χοίρο με φρέσκα λεμόνια Πόρου και φιστίκια Αιγίνης.

Γλώσσα από μοσχάρι γάλακτος μπρεζέ με σταφίδες, παλαιωμένο cherry και καβουρντισμένα αμύγδαλα.

Picanha από μοσχάρι black angus Αμερικής, ψημένη assado σε περιστρεφόμενη σούβλα με κουβανέζικο κάρβουνο.

Picanha από προβατίνα ωρίμανσης μαριναρισμένη για 24 ώρες και ψημένη σε περιστρεφόμενη σούβλα με κουβανέζικο κάρβουνο.

Picanha steak σβησμένη με αρωματική μπύρα και βούτυρο καπνισμένο σε οξιά.

Παγωτό από σοκολάτα υγείας με καραμελωμένο μπέικον.


Steak Alive: Κρήτης 23 & Αγίου Γεωργίου 76 , Κορυδαλλός, Τηλ: 210 495 2000 / μόνο με κρατήσεις.

You might also like