Η επένδυση rebranding των L’ Artigiano συνεχίζεται!

Ακόμα δύο ανακαινίσεις καταστημάτων σε Νέα Σμύρνη και Πειραιά.

Η αλυσίδα ιταλικού φαγητού L’ Artigiano ολοκλήρωσε την ανακαίνιση δύο ακόμα καταστημάτων της στον Πειραιά και τη Ν. Σμύρνη, συνεχίζοντας σταθερά τη μεγάλη επένδυση rebranding του δικτύου καταστημάτων της.

 

Στα ανακαινισμένα καταστήματα L’ Artigiano των περιοχών του Πειραιά και της Ν. Σμύρνης το κοινό θα παραλαμβάνει πλέον τις γευστικές του παραγγελίες με λαχταριστά ιταλικά πιάτα και πίτσες, σε έναν ανανεωμένο χώρο που χαρακτηρίζεται από το πράσινο, κόκκινο και λευκό χρώμα της Ιταλίας και ξεχωρίζει με το ιδιαίτερο ύφος της ιταλικής παράδοσης στο φαγητό και το ιταλικό ταμπεραμέντο.

Το ανακαινισμένο κατάστημα του Πειραιά.

 

Η ανακαίνιση αποτελεί μέρος της στρατηγικής επένδυσης που υλοποιεί η L’ Artigiano με σκοπό την πλήρη αναβάθμιση του δικτύου καταστημάτων της, που περιλαμβάνει 19 σημεία στην ευρύτερη Αττική, Χαλκίδα, Καλαμάτα και Κόρινθο, και την ανανέωση της εταιρικής εικόνας του αγαπημένου brand ιταλικού φαγητού που εδώ και περισσότερο από δύο δεκαετίες προσφέρει αυθεντικές συνταγές και ξεχωριστές ιταλικές γεύσεις σε αξεπέραστη ποιότητα.


Στην κεντρική φωτογραφία το ανακαινισμένο κατάστημα της Νέας Σμύρνης. Φωτογραφίες: L’ Artigiano.

You might also like