Κυκλοφόρησε το 16ο τεύχος του Grill
The Grill Magazine #16, Μάιος- Ιούνιος 2018.
Κυκλοφόρησε το 16ο τεύχος του περιοδικού Grill, το τρίτο για το 2018. Στο τεύχος μπορείτε να διαβάσετε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στο γύρο κοτόπουλο που αποτελεί πλέον ένα δυναμικό trend στην αγορά του ψητοπωλείου και να ενημερωθείτε για τα προϊόντα γύρου κοτόπουλο που διαθέτουν στην ελληνική αγορά οι κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.
Μπορείτε να διαβάσετε επίσης δύο σημαντικές συνεντεύξεις απο ανθρώπους που επιχιερούν μέσα στη δύσκολη οικονομική συγκρυρία που μας περιβάλλει: ο σεφ Χρήστος Τάχιας από το street food κατάστημα Talking Breads (Πλατεία Εξαρχείων) και ο Αριστείδης Χρονόπουλος επικεφαλής των καταστημάτων Καλώς Τους και Ι Love Souvlaki.
Παρουσιάζουμε επίσης την σύγχρονη ψαροταβέρνα Fish & Go από τις Αχαρνές και συζητάμε με τον ιδιοκτήτη της Θεόδωρο Κακούρη, ο οποίος είναι παράλληλα πρόεδρος του Σωματείου Ιχθυοπωλών Αττικής «Ο Σκορπιός», αλλά και την ανερχόμενη αλυσίδα ψητοπωλείων Athenian, την οποία αναπτύσσουν δυο Ελληνόπουλα στο Λονδίνο και το Μπρίστολ.
Ο Αλέξιος Γρίβας γράφει ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για την προσαρμογή των ελληνικών επιχειρήσεων μαζικής εστίασης στους νέους κανονισμούς για τη διαχείριση προσωπικών δεδομένων, ενώ η αναγνωρισμένη εταιρεία προσωπικής υγιεινής Essity παρουσιάζει μια έρευνα για τη μαζική εστίαση και τις καταναλωτικές τάσεις στο σύγχρονο εστιατόριο.
Περιεχόμενα του τεύχους
NEWS
Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και τη μαζική εστίαση
ΒΟΟΖΕ
Το μπαρ και η κάβα στη σύγχρονη εστίαση
FOOD
Νέα προϊόντα διατροφής
TECH
Τεχνολογίες & μηχανήματα
GLOBAL
Διεθνή νέα
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Το συνέδριο του CEUCO έρχεται στην Ελλάδα
Ξεκίνησε το Buffalo Wings & Rings στη Ν. Ερυθραία
ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Γύρος κοτόπουλο: Γευστική επιλογή & εμπορική πρόκληση
Συνεντεύξεις: Βασίλειος Βουμβουράκης (Creta Farms), Απόστολος Καραδήμος (Belle Meat), Ανδρέας Δημητρίου (Α.Π.Σ.Ι. Πίνδος)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
Άρθρο του Αλέξιου Γρίβα για το GDPR
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Αριστείδης Χρονόπουλος, Καλώς Τους & I Love Souvlaki
ΑΓΟΡΑ
Ευθύμης Βασιλάκης & Νεόφυτος Χριστοδούλου, The Athenian
ΚΟΥΖΙΝΑ
Χρήστος Τάχιας, Talking Breads, σεφ
Γαστρονομία και τουρισμός στην Ελλάδα του 2018
MANAGEMENT
Οι Millennials, οι πλατφόρμες και το μέλλον της εστίασης
Πως ξοδεύει χρήματα ο πελάτης στο εστιατόριο- Έρευνα της TORK
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Fish & Go, για ψάρι στο Μενίδι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Από το βιβλίο του Γιώργου Καραγιάννη
ΒΙΒΛΙΟ
Οδηγός μαγειρικής- Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας, της Λένας Ηγουμενάκη