Τα TGI Fridays παίζουν μπάλα με σύστημα 3-5-7

Μέχρι την Κυριακή 15/7 η ‘Μουντιαλική’ προσφορά των εστιατορίων.

Συνεχίζεται και ολοκληρώνεται την Κυριακή, με τον τελικό του Μουντιάλ, η προσφορά των εστιατορίων TGI Fridays, η οποία απευθύνεται κυρίως στο ποδοσφαιρόφιλο κοινό τους.

 

To Μουντιάλ είναι αναμφίβολα η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου, αλλά και μια αφορμή για βόλτες, για ατελείωτες συζητήσεις με την παρέα και για καθημερινό φαγοπότι. Δεν έχει σημασία αν είσαι φαν του ποδοσφαίρου ή όχι, σημασία έχει ότι μέχρι την Κυριακή το Μουντιάλ είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και αυτό δε μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Τα εστιατόρια TGI Fridays προσφέρουν μια ακαταμάχητη ποδοσφαιρική πρόταση, η οποία θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την Κυριακή 15 Ιουλίου.  Παίζουν γερά με το απόλυτο σύστημα επιτυχίας: 3-5-7. Δροσιστική Heineken Draught 400 ml ή Heineken Light στα 3 ευρώ ή μια Fridays Classic Margarita στα 5 ευρώ μαζί με ζουμερά, Handcrafted Burgers στα 7 ευρώ.

Παρά το γεγονός οτι τα TGI Fridays δεν είναι ένα sports restaurant και οι τηλεοπτικές οθόνες είναι τοποθετημένες στο χώρο του μπαρ και χωρίς ήχο, η προσφορά των εστιατορίων όλο το προηγούμενο διάστημα (μετά τις 10.00 κάθε βράδυ) λειτούργησε απόλυτα ικανοποιητικά και κάλυψε κυρίως multi νεανικές παρέες που επισκέφτηκαν τα καταστήματά της για φαγητό, ποτό αλλά και αθλητική ενημέρωση για τα τεκταινόμενα του παγκοσμίου Κυπέλλου.

You might also like