Φιλανθρωπική εκδήλωση από το Κτήμα Κυρ-Γιάννη

Στο εστιατόριο Treehouse του Ekies All Senses Resort, στη Χαλκιδική.

Στις 21 και 22 Ιουλίου, στο όμορφο και βραβευμένο εστιατόριο Treehouse του Ekies All Senses Resort στη Χαλκιδική,  θα πραγματοποιηθεί η φιλανθρωπική εκδήλωση Cooking for Charity, μια εκδήλωση η οποία συνδυάζει την υψηλή γαστρονομία, την οινοπαραγωγή και, φυσικά, την κοινωνική προσφορά.

 

Όσοι θα παραβρεθούν θα έχουν την ευκαιρία, μαζί με τις μοναδικές δημιουργίες του σεφ Γιάννη Κιόρογλου, να δοκιμάσουν και την ανανεωμένη Σαμαρόπετρα, με νέα μονοποικιλιακή σύνθεση 100% Sauvignon Blanc. Η Σαμαρόπετρα προέρχεται από τους αμπελώνες της Κυρ-Γιάννη στο Αμύνταιο και χαρακτηρίζεται για την κομψότητα και την απλότητά της. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για καλό σκοπό.

Αξίζει να αναφέρουμε οτι το Κτήμα  Κυρ-Γιάννη πιστοποιήθηκε ότι πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για την παροχή υπηρεσιών υποδοχής και ξενάγησης των επισκεπτών στους χώρους του οινοποιείου, για το λόγο αυτό έλαβε πρόσφατα το σχετικό σήμα. Το “Σήμα Επισκέψιμου Οινοποιείου” είναι σήμα με ειδικό λογότυπο που χορηγείται από το Υπουργείο Τουρισμού, με το οποίο πιστοποιείται ότι μία οινοποιητική ή και οινοπαραγωγική επιχείρηση είναι οινοτουριστική.

You might also like