Lemnos Philema: μεγάλο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου

27 – 29 Ιουλίου 2018, στην Αποθήκη, στη Μύρινα της Λήμνου.

Πολυάριθμα και εξαιρετικής ποιότητας τα Λημνιά προϊόντα θα παρουσιαστούν και θα αναδειχθούν σε λίγες ημέρες στο φεστιβάλ Lemnos Philema, από την Παρασκευή 27/7 μέχρι την Κυριακή 29/7 στον πολυχώρο «Αποθήκη» στο παλιό λιμάνι της Μύρινας.

 

Ο πολυχώρος «Αποθήκη» σε συνεργασία με το Taste Lemnos, διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Οίνου το οποίο θα φιλοξενήσει παραγωγούς της Λήμνου που θα παρουσιάσουν τα μοναδικά προϊόντα τους (παραδοσιακά ζυμαρικά, τυριά, γλυκά, αλίπαστα, κρασιά, καβουρμά, όσπρια, αλεύρια, παξιμάδια, βότανα, ελαιόλαδο, και άλλα).

Οι ιδιαίτεροι προσκεκλημένοι, chef Αλέξανδρος Παπανδρέου και chef Ανδρέας Λαγός, θα μαγειρέψουν για το κοινό στο Live Cooking Session το Σάββατο, 28/7, χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της Λημνιάς γης.

Στο φεστιβάλ θα είναι παρών και το Μεσογειακό Ινστιτούτο για τη Φύση και τον Άνθρωπο MedINA με το Terra Lemnia Project. Το Lemnos Philema βρίσκεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, και έχει την υποστήριξη της ΑΜΚΕ “Λήμνος Τουριστική” και του Εμπορικού Συλλόγου Λήμνου.

Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου 2018 στον πολυχώρο «Αποθήκη». Ώρες λειτουργίας: 19:30 – 23:00. Παλιό Λιμάνι Μύρινας.

https://www.facebook.com/lemnosphilema/

You might also like