Ο Γρηγόρης εγκαινίασε κατάστημα στο Βουκουρέστι

H αλυσίδα καφέ και σνακ Γρηγόρης δημιούργησε πρόσφατα το νέο κατάστημά της στη βόρεια περιοχή του Βουκουρεστίου. Στοχεύει στη δημιουργία 80 καφέ στη Ρουμανία σε μια πενταετία.

 

Το κατάστημα, που έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία του από τις αρχές Ιουλίου, είναι μέρος της στρατηγικής της εταιρείας να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ανατολική Ευρώπη. Μέχρι το τέλος του 2018, ο Γρηγόρης σκοπεύει να εγκαινιάσει τρία νέα καταστήματα στη Ρουμανία.

«Η ανάπτυξη της επιχείρησής μας στο εξωτερικό αποτελεί προτεραιότητα για εμάς και πιστεύουμε ότι η Ρουμανία προσφέρει το κατάλληλο πλαίσιο για την ανάπτυξη του ομίλου στα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη», δηλώνει ο Βλάσης Γεωργάτος, Διευθύνων Σύμβουλος του Γρηγόρη.

«Ακολουθώντας το ίδιο μοντέλο franchise που εφαρμόζεται στην Ελλάδα, η ομάδα στοχεύει στην επέκταση του δικτύου της στη Ρουμανία. Η εταιρεία σχεδιάζει να ανοίξει 80 καταστήματα στη Ρουμανία τα επόμενα 5 χρόνια», δήλωσε ο Γιώργος Μακρίδης, CEO της Green Break SRL, της εταιρείας που διαχειρίζεται το σήμα του Γρηγόρη στη Ρουμανία.

Πηγή: Marketing Week.

You might also like