Accademia Pizzaioli: Σεμινάρια μαγειρικής μέχρι 31/7
Συνεχίζονται μέχρι και τα τέλη Ιουλίου τα σεμινάρια ιταλικής γαστρονομίας στην Accademia Pizzaioli για επαγγελματίες σεφ και ερασιτέχνες, με μαθήματα για «σκεπαστή» pizza και δροσιστικό limoncelo.
Την Τρίτη 24/7 τα σεμινάρια της Ακαδημίας συνεχίζονται με Pizza Schiacciata e Ripiena, όπου οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν τα μυστικά για τις φημισμένες σκεπαστές πίτες της παραδοσιακής ιταλικής γαστρονομίας, ενώ την Τρίτη 31/7 οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν την τέχνη του Limoncelo-Dolci Tradizionali, του πιο γνωστού και αγαπημένου λικέρ που δεν μπορεί να λείπει από το ιταλικό «τραπέζι».
Η διάσημη Accademia Pizzaioli, η οποία ήρθε στην Αθήνα τον Ιούλιο του 2017, συμπληρώνει ένα χρόνο δραστηριότητας προσφέροντας ευέλικτα προγράμματα σπουδών και σεμινάρια ιταλικής γαστρονομίας, με κύρος και διεθνή αναγνώριση, σε επαγγελματίες που θέλουν να τελειοποιήσουν τις γνώσεις τους στην τέχνη της ιταλικής κουζίνας, αλλά και σε ερασιτέχνες με πάθος για την ιταλική κουλτούρα.
www.accademia-pizzaioli.gr Τηλ.: 210 9750 974, [email protected]